Ajudes IBI general
Ajudes IBI famílies nombroses
Benvinguda Avis
Veure l’informació actualitzada del coronavirus a L’Hospitalet
Coronavirus a L'Hospitalet
Descarregar document ISSUU: L’H Tapa a Tapa
L'H Tapa a Tapa
Nova web de Turisme de L'Hospitalet
Anar al document pdf Pacte de Ciutat 2020-2023
Pacte de ciutat 2020 - 2023

NotíciesRSS

25/01/2022 13:45:00

El programa Aprendemos en Clan. El debate tria l’escola Joaquim Ruyra per a una de les seves emissions

L’Escola Joaquim Ruyra, de les Planes, ha estat seleccionada pel programa Aprendemos en Clan. El debate, de RTVE, per participar en una de les seves emissions, que s’ha enregistrat avui al Teatre Joventut i que s’emetrà en les properes setmanes.

Aprendemos en Clan. El debate és un espai en el qual els protagonistes són els infants de 10 a 12 anys, que exposen les seves opinions davant els experts i expertes en la matèria que s’aborda. S’emet els divendres, a les 11.40 hores pel canal Clan TV, i a demanda al web i a l’app del canal.

25/01/2022 11:15:00

Alumnes de l’Escola Serra i Abella exposen a la Tecla Sala

El Centre d’Art Tecla Sala presenta “Ekho”, una exposició amb treballs de l’alumnat de l’últim curs del Grau de Disseny Gràfic de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Serra i Abella. Ekho” és el resultat d’un treball de recerca per la memòria de ciutadans i ciutadanes de L’Hospitalet i les seves experiències de vida. La mostra s’obrirà dijous, 27 de gener, i estarà oberta fins al 27 de febrer.

24/01/2022 17:00:00

L’Hospitalet ha presentat la seva oferta turística a Fitur

L’Hospitalet ha estat present a la 42ena edició de la Fira Internacional de Turisme de Madrid, Fitur 2022. La ciutat ha participat de la mà de l’Agència Catalana de Turisme i de la Diputació de Barcelona.

Tècnics municipals de l’Àrea d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social, han assistit a la Fira i han mantingut reunions i trobades amb agents del sector per donar a conèixer l’oferta turística de la ciutat.
 

24/01/2022 13:15:00

Campanya de control del transport escolar, de menors i viatgers

La Guàrdia Urbana de L’Hospitalet participa aquesta setmana, del 24 al 30 de gener, en la campanya institucional impulsada pel Servei Català del Trànsit per garantir la seguretat en el transport de menors

L’objectiu se centra tant en els aspectes administratius i les condicions dels vehicles com en la detecció i denúncia de l’ús dels elements de seguretat passiva i condicions del transport, com són els seients o els cinturons de seguretat

24/01/2022 10:45:00

Demà comença un cicle de conferències científiques amb motiu del 50è aniversari de l’Hospital de Bellvitge

L’Ajuntament inicia un cicle de xerrades científiques organitzades amb la col·laboració de l’Hospital de Bellvitge amb motiu del 50è aniversari de l’equipament sanitari. Demà dimarts, 25 de gener, es farà la primera xerrada que versarà sobre la salut mental i que es realitzarà, a l’Auditori Barradas, a partir de les 18.30 hores, amb la participació de la doctora en psicologia i coordinadora de la Unitat del Joc Patològic i Addicions del Servei de Psiquiatria de l’Hospital Universitari de Bellvitge, Susana Jiménez Murcia.

AgendaRSS

 • Dimecres, 26 de gener, 17:30 h.

  Juguem amb la música, la llum i els colors. Taller familiar. A càrrec de Mari Santos

 • Divendres, 28 de gener, 17:30 h

  Taller familiar: Ioga en família

  Està comprovat que el ioga relaxa, tranquil·litza i alleuja tensions. Una pràctica habitual de ioga proporciona un millor to muscular, una major autoestima, memòria i concentració. En el cas dels infants està molt recomanat en processos d'hiperactivitat, de dèficit d'atenció, per conciliar la son i fomentar les relacions socials.


  En aquest taller a través del joc, d'exercicis respiratoris i de correcció postural, de contes i d'imatges anirem creant cadascuna de les posicions bàsiques del ioga.

  Activitat amb inscripció prèvia.

  Places limitades.

 • Marina Rossell
  Dissabte, 29 de gener, 20 h

  Marina Rossell

  300 crits

  La Marina Rossell, en aquest nou disc, "300 crits", segueix la seva ruta natural, avançant en la recerca de les cançons de la resistència. Quines cançons crea França després de l’ocupació? I es troba amb “Sous le ciel de Paris” (Sota el cel de París), “Avec le temps” (El temps se’n va) de Léo Ferrer, “J’attendrai” (Jo t’esperaré), “Je ne regrette rien” (No me’n penedeixo de res), d’Edith Piaf… Cançons que neixen de la necessitat de sobreviure als temps maleïts, cançons que sempre ens commouen, i que han acompanyat generacions.

 • Dilluns, 31 de gener, 18:00 h

  Mobilitat internacional

  Introducció a la mobilitat internacional

  En aquesta xerrada descriurem tots els programes i experiències en mobilitat internacional que ofereix l´entitat especialitzada la Víbria Intercultural.

 • del dimarts 1 de febrer al dimarts 5 d'abril, de 18.00 a 19.00 h

  Curs d'iniciació a la màgia per a infants

  MÀGIALH. ESCOLA DE MÀGIA DE L'HOSPITALET

  Sempre t’ha agradat això que passa a les mans dels mags? Sempre t’has qüestionat si tu series capaç de fer-ho...? No dubtis més i vine a iniciar-te en el món de la màgia amb cartes i amb petits objectes.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400