Ajuntament de L'Hospitalet

Clubs de lectura

RSS
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)
  del 10 de gener al 22 de març, 18h
  Coordina: Manuel Bonillo
  Organitza: Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet
  El Club de Lectura Fàcil és una activitat adreçada a persones que volen millorar  la comprensió lectora i l'expressió oral en català.
  Si vols practicar el català i compartir idees tot llegint, aquest és el teu club.
 • Veure imatge de Altaveu: Club de Lectura en Veu Alta (nova finestra)
  del 5 al 22 de març, 17:30h
  Compartim la lectura de manera divertida
 • Veure imatge de Club de lectura en veu alta: El Xinès, de Henning Mankell (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 11 h
  Aquest club es reuneix cada dijous, a les 11 del matí, per gaudir de la lectura compartida en veu alta. Moderat pels mateixos membres del club.

  Aquest semestre llegeixen El Xinès, de Henning Mankell.
 • Veure imatge de Las defensas (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 11:30h
  Las defensas tracta la història d'un neuròleg de cinquanta anys que és diagnosticat com a bipolar. La malaltia destrossa la seva família i la seva carrera professional, però ell rebat el diagnòstic i s'hi rebel•la.
 • Veure imatge de Recital Poètic. Poetes sota la lluna. Homenatge a Pedro Salinas (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 18.30 h
  A càrrec de l’Associació Cultural Poètica Luz de Luna.
  l’Associació Cultural Poètica Luz de Luna dedica un homentatge a la figura poètica de Pedro Salinas, un dels poetes més reconeguts de la Generació del 27. La Sala Chillout de la Biblioteca de Bellvitge acollirà la lectura dels seus poemes.
 • Veure imatge de Club del nadó (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 17,30h
  A càrrec d’Anna Ribas
  Teniu infants amb edats de 0 a 3 anys?
  Veniu a escoltar contes per als vostres nadons i consells sobre com explicar-los.

  Places limitades.
  Cal inscripció prèvia. Inscripcions, telefònicament, presencial o via formulari web (no disponible amb Internet Explorer), a partir del divendres 16 de març a les 15,30h.


  Divendres 23 de març, a les 17,30h.
 • Veure imatge de Altaveu: Club de Lectura en Veu Alta (nova finestra)
  del 9 al 19 d'abril, 17:30h
  Compartim la lectura de manera divertida
 • Veure imatge de Llibrefòrum: El ferrocarril subterrani, de Colson Whitehead. Coordina Laia López (nova finestra)
  Dimarts, 10 d'abril, 19h.
  La Cora és una jove esclava que malviu en una plantació de cotó de Geòrgia, abans de la guerra civil nord-americana. Després d'una agressió brutal decideix emprendre una fugida desesperada amb el ferrocarril subterrani, un mitjà de transport clandestí que li hauria de permetre començar una nova vida. Però la seva escapada es veurà marcada per la persecució salvatge d'en Ridgeway, un caça-recompenses, que farà que la noia s'embarqui en un viatge frenètic a la recerca de la llibertat.

  National Book Award 2016
  Premi Pulitzer 2017
 • Veure imatge de Club de lectura: L’analfabeta que va salvar un país, de Jonas Jonasson (nova finestra)
  Dimarts, 10 d'abril, 19h
  El talent insòlit per les matemàtiques d’una nena òrfena i la seva curiositat infinita la portaran fins a l’altra punta del món on viurà envoltada d’excèntrics i perillosíssims personatges... i del primer ministre i el mateix rei de Suècia.

  Cal inscripció prèvia.


  Dimarts, 10 d’abril, a les 19h
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)
  del 11 d'abril al 21 de juny, 18h
  Coordina: Manuel Bonillo
  Organitza: Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet
  El Club de Lectura Fàcil és una activitat adreçada a persones que volen millorar  la comprensió lectora i l'expressió oral en català.
  Si vols practicar el català i compartir idees tot llegint, aquest és el teu club.
 • Veure imatge de English Drama Reading Club: All My Sons, by Arthur Miller. Run by Paulie Ernest (nova finestra)
  Dilluns, 16 d'abril, 19h.
  In Joe and Kate Keller's family garden, an apple tree - a memorial to their son Larry, lost in the Second World War - has been torn down by a storm. But his loss is not the only part of the family's past they can't put behind them. Not everybody's forgotten the court case that put Joe's partner in jail, or the cracked engine heads his factory produced which caused it and dropped twenty-one pilots out of the sky ...
   
 • Veure imatge de Club de lectura de novel·la romàntica: La mujer de la libreta roja d'Antoine Laurain (nova finestra)
 • Veure imatge de Club de lectura fàcil en català. Conduït per Alícia Vives, voluntària lingüística (nova finestra)
  del 19 d'abril al 21 de juny, 16h.
  Organitza el Centre de Normalització Lingüística de L’Hospitalet
  • Anna Frank : la seva vida, de Marian Hoefnagel.
  Anna Frank (1929-1945) és, segurament, la nena més coneguda del món, gràcies al seu diari. Anna Frank era jueva. En esclatar la Segona Guerra Mundial, ella i la seva família es van haver de refugiar a Amsterdam. Durant més de dos anys van viure amagats a la casa del darrere, a l’edifici on el seu pare tenia el negoci.

  Dijous, 19 d’abril a les 16 hores.

  • La crida del bosc, de Jack London.
  El gos Buck, que ha nascut en una casa benestant i hi viu tranquil i mandrós, es veu pres per la força i endut cap al gran nord, on l'or, tot just descobert, exigeix gossos forts i intel•ligents com ell, capaços d'arrossegar els trineus. Comencen així una colla de dramàtiques aventures on els gossos i els homes uneixen llurs destins.

  Dijous, 17 de maig a les 16 hores.

  • L'escarabat d'or, d’ Edgar Allan Poe
  El senyor Legard i el seu criat Júpiter troben un escarabat d'una espècie raríssima. Gràcies a uns savis i complicadíssims càlculs, Legrand descobreix un fabulós tresor enterrat molts anys enrere per un pirata fugitiu.

  Dijous, 21 de juny a les 16 hores
 • Veure imatge de Club de lectura teatral: Moby Dick, text de Juan Cavestany basat en la novel·la de Herman Melville. Coordina Ester Bueno (nova finestra)
  Dimecres, 2 de maig, 19h.
  El capità Ahab és un dels grans personatges de la literatura universal. Un ésser que evidencia l'obsessió humana que va més enllà de la raó, capaç de consumir la voluntat i eliminar qualsevol element bondadós de l'ànima.

  De Moby Dick s'han realitzat múltiples adaptacions, algunes més properes a l'original que d’altres. Aquest muntatge està inspirat en la solitària figura d'Ahab i la seva lluita contra la balena. I convida l’espectador a fer un viatge a les profunditats de la bogeria d'un home capaç de tot per satisfer la seva obstinació.

  La sortida al Teatre Joventut, per veure l'obra Moby Dick, serà el divendres 5 de maig a les 20:30h. Els assistents al Club de Lectura Teatral tene una entrada gratuita (acompanyants 50% de descompte).
 • Veure imatge de Club de Lectura T-10: Las defensas, de Gabi Martínez (nova finestra)
  Dimecres, 16 de maig, 19h
  Cicle: La família
  Coordina: Luis Fernández Zaurín
  T-10 és el Club de Lectura de la Biblioteca la Bòbila que us ofereix plaer i coneixement a partir d'un viatge literari organitzat en deu etapes. L’itinerari del Club de Lectura T-10 combina lectures, tertúlies, còmics, butlletins, xerrades o pel·lícules. És una proposta de 10 excursions lectores per aprofindir en 10 temes apassionants.
  Després dels viatges literaris que hem fet a la ciutat de Nova York, a l'Europa Central, també anomenada Mitteleuropa i a Rússia, al peculiar humor anglès; o a les illes literàries, ens vam dirigir a la frontera per saltar de banda a banda... Ara entrem en el cor de la família, ens acompanyes?
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: El país de los ciegos, de Claudio Cerdán (nova finestra)
  Dimarts, 29 de maig, 19h
  El Tuerto Durán surt de la presó després de cinc anys, però se sent vell i acabat. Traït per la seva antiga colla, aviat torna a fer-se un nom en una ciutat corrupta i hostil. L'extorsió, el suborn i el tràfic de drogues són la seva targeta de visita. El Tuerto només entén un idioma: la violència, i n'és tot un expert. Els diners arriben ràpid, i també els problemes, amb l'aparició del cadàver d'un dels seus camells. Decidit a mantenir la seva cobertura legal, el Tuerto investigarà l'assassinat perseguit per la policia i encalçat pels seus vells companys, veient-se submergit en una trama d'interessos que abarca des de la màfia russa fins la colombiana. I, enmig la tempesta de plom i sang, els carrers xiuxiuegen que Magallanes, el maníac que gairebé el mata a la presó, torna a córrer pel barri.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400