Ajuntament de L'Hospitalet

Hora del Conte

RSS
 • Veure imatge de Shsss!! (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 17:30h
  Campanya Món Tranquil
  Durant el mes de març, el mim silenciós visitarà totes les biblioteques de l'Hospitalet.

  Ell és l'ambaixador de la campanya Món Tranquil, on el protagonista és el silenci agradable, el silenci amic...

  Durant una estona, el mim Luismi passejarà per la biblioteca convidant a escoltar i a gaudir del xit, xist, xxt i pst! I ens convidarà a la sessió que farà de contes i relats en silenci, un llenguatge que només practicant-lo una mica, tots i totes el podrem aprendre molt ràpidament.
 • Veure imatge de L'hora del conte: Coses de bruixes (nova finestra)
  Dimarts, 10 d'abril, 18h
  La Nel•la ha anat a parar a un carrer on només hi viuen bruixes i li han fet la vida impossible! Però s’empesca un pla perquè la respectin... Ara la Nel•la és una bruixa que vola amb l’escombra i que sap fer encanteris. Vols conèixer una bruixa de prop? Vols escoltar la seva història? No tingueu por, les bruixes no són dolentes... I, si tot va bé, comparteixen secrets de com fer canviar les petites coses...
  A partir del conte El carrer de les bruixes (Elisa Ramón i José M. Lavarello; Ed. Edebé) i Manual de la bruixa (Malcolm Bird; Ed. Barcanova)..
 • Veure imatge de L'Hora del Conte. Contes per sentir. Amb Elisabeth Ullibarri. (nova finestra)
  Dijous, 12 d'abril, 18 h
  L’Hora del Conte. Amb Elisabeth Ullibarri.
  Dijous, 12 d’abril a les 18 h.
  Contes per sentir
  Us convido a fer un petit viatge sensorial on coneixerem en Frederic i la seva màgia, trobarem un terrible monstre domesticable i descobrirem altres maneres de comunicar-nos amb el món.
 • Veure imatge de Hora del conte 0-3 anys: Contes sobre la pell (nova finestra)
  Dijous, 12 d'abril, 17:30h
  En aquesta trobada viatjarem al Món dels Contes , no tan sols amb imatges i paraules, sinó també amb el Tacte. Les Nostres Mans ajudaran a donar un sentit màgic i especial a la Literatura Infantil, afavorint el vincle del nen/a amb els seus progenitors.
 • Veure imatge de Hora del conte inclusiva: Cuc de sol. sol de cuc, amb Maria Mercè Rubí (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, 18h.
  Hi havia una vegada un cuc que vivia sota terra. Mai no havia sortit del seu cau, no ho necessitava. Allà dins hi tenia de tot: menjar, amics i converses. La formiga, l’escarabat, el tèrmit, el centpeus i el milpeus, li expliquen el que hi ha per fora. I li parlen del Sol. El cuc, molt encuriosit, vol conèixer el Sol i decideix sortir del seu cau i emprendre una aventura extraordinària.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400