Ajuntament de L'Hospitalet

Festivals

RSS
 • Veure imatge de Festival Acròbates (nova finestra)
  del 15 al 22 de novembre
  Continuen les propostes de música, poesia i paraula musicada del Festival Acròbates. Amb noms propis de rellevància com Soleá Morente i Luis García Montero o Joan Isaac i Silvia Comes que es barregen amb propostes de petit format com els diàlegs de poesia a El Viejo Piano. Hi ha per escollir.
 • Veure imatge de Festival Django L'H 2018 (nova finestra)
  del 19 al 25 de novembre, 10 h
  Del 19 al 25 de novembre se celebra el Festival Django L’H. Festival dedicat al jazz manouche i a la figura de Django Reinhardt. The Django Orchestra és la protagonista de la IX edició del Festival Django L’H.
 • Veure imatge de Meritxell Naranjo y otra gente extraña (nova finestra)
  Dimecres, 21 de novembre, 21 h
  “Meritxell Naranjo y Otra Gente Extraña” és una banda de dos formada per Meritxell Naranjo (composició, guitarra i veu) i Miguel Ballester (bateria, percussió i quefers varis). Podríem dir que fan alguna cosa així com música d’autor indie o fer un repàs dels discos que han gravat, els premis que han guanyat, però creiem que és molt millor que us animeu a veure en directe la màgia que destil·len.
 • Veure imatge de Festival Django L'H: mini-concert de jazz manouche (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18 h
  Petit concert de jazz manouche per donar a conèixer aquest peculiar estil i la programació del festival Django L'H.
 • Veure imatge de Festival Acrobàtes Kids: Papallones, a càrrec de Carles Cuberes (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18h
  Amb la poesia de Joana Raspall les paraules obren les seves ales i agafen embranzida cap al cel!
  Una selecció de poemes deliciosos amb música original. L'amistat, la diversitat, l'autoestima, el respecte... valors que basteixen un espectacle de música, poesia i, sobretot, sensibilitat i tendresa.
  En aquest espectacle s'han seleccionat onze poemes i s'han musicat per tal de fer-los propers.
 • Veure imatge de Aina Torres i Meritxell Gené (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 20 h
  Recital poètic en col•laboració amb el Racó poètic de L’Hospitalet, un col•lectiu que des de ja fa anys omple la ciutat de paraula viva. Aquest diàleg anirà de la mà de la poeta i escriptora Aina Torres i de la cantautora Meritxell Gené.
 • Veure imatge de “Cita amb àngels”, amb Joan Isaac i Sílvia Comes (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 21 h
  Joan Isaac i Sílvia Comes s’han embarcat en un projecte ambiciós i no exempt de risc. No és fàcil traduir cançons d’autors escrites en altres llengües per ser cantades en la nostra. És un exercici complex que exigeix un rigor extrem i un respecte profund per l’obra original. Aquest cop, Joan Isaac i Sílvia Comes s’han atrevit a traduir al català un dels grans mestres de la cançó universal, Silvio Rodríguez.
 • Veure imatge de Como hace 3.000 años - Héctor Alterio i José Luis Merlín (nova finestra)
  Divendres, 23 de novembre, 20.30 h
  L’espectacle Como hace 3.000 años ens proposa un passeig basat en una selecció de poemes amb els quals Héctor Alterio s’identifica plenament. La proposta és summament original ja que no recita els poemes d’una forma clàssica sinó que els interpreta. D’aquesta manera, no és la mètrica o la melodia les que marquen el camí sinó la interpretació. No busca l’essència sinó l’actuació.
 • Veure imatge de The Django Orchestra (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre, 20 h
  El Festival Django L’H presenta The Django Orchestra, una formació inèdita que s’estrena al Teatre Joventut de L’Hospitalet. Un projecte ambiciós que situa, una vegada més, a la ciutat de L’Hospitalet en el punt de mira de les propostes de jazz manouche fetes al món. Ja se’n parla. Espereu a escoltar-la!


 • Veure imatge de Animal impur, vermut poètic-musical al Festival Acròbates (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre, 12:30 h.
  Animal impur és alhora un concert i un recital, una experiència fruit de dues creativitats que s’entrellacen, es complementen i s’emmirallen: la del músic i cantautor Jordi Calvet i la del poeta Joan Duran.
 • Veure imatge de Rapsusklei (nova finestra)
  Dissabte, 24 de novembre, 22 h
  Festival Acròbates
  Nous ritmes i noves maneres d’apropar-nos a la poesia. Rapsusklei visita per primera vegada l’escenari del Festival Acròbates amb un concert a la Sala Salamandra. Rapsusklei ens presenta una fusió entre ment i cos per vessar versos i ideals com a purificació i autoajuda, connectant amb el públic mitjançant la música.
 • Veure imatge de Rafa Pons - La Guerra del sexo (nova finestra)
  Diumenge, 25 de novembre, 19 h
  Rafa Pons presenta el seu nou disc, La guerra del sexo, al Festival Acròbates. És el sisè treball discogràfic, un treball on torna a narrar la quotidianitat de manera particular i mordaç, caràcter que ha forjat la seva trajectòria musical.
 • Veure imatge de Festival Acròbates Kids: Poesies i altres contes (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 18 h
  Com la poesia, la vida és ritme i repetició.
  Com la vida, els contes, de vegades, ens regalen poesia.
  Una sessió destinada als infants, per la qual circulen poesies i contes rimats, de la tradició oral i literaris i d'autors com Miquel Martí i Pol, Emma Pérez Téllez, Olga Xirinacs, Antonio G. Teijeiro, Rafael Alberti, Miquel Desclot, Lope de Vega, Eduardo González Lanuza... A través d'ells viatgem i juguem, assaborint i aprenent a estimar la paraula. A partir de 4 anys, públic infantil i familiar.
 • Veure imatge de Sandra Bautista i Helena Bonals (nova finestra)
  Dijous, 29 de novembre, 20 h
  Festival Acròbates i Racó poètic organitzen aquest recital, un diàleg poètic de la mà de la poeta hospitalenca Elena Bonals i de la cantautora Sandra Bautista.
 • Veure imatge de Gemma Humet i Estel Solé (nova finestra)
  Divendres, 30 de novembre, 20.30 h
  "Al Cau de les Paraules"
  Gemma Humet i Estel Solé són dues veus destacades del panorama cultural català. A Al Cau de les paraules, les dues artistes n’ofereixen un viatge poètico-musical que sacseja les emocions.
 • Veure imatge de XVI Festival de Villancicos y Canciones Populares Navideñas (nova finestra)
  Dissabte, 15 de desembre, 17 h
  Festival que es celebra anualment en el que les entitats federades realitzen actuacions nadalenques amb diferents grups de cante, ball, etc En aquest Festival es recullen aliments que es destinen a les parròquies i esglésies de la nostra ciutat.
 • Veure imatge de Recordant el Nadal (nova finestra)
  Divendres, 21 de desembre, 18:30 h
  organitzat per l'ACA Marismas del Guadalquivir
  Gaudirem d'un passeig pel temps recordant vivències d'aquell Nadal antic en família amb simbomba i anís, fins a arribar a les celebracions que gaudim avui en dia.
  Veurem un Festival Nadalenc compost de ball, cante, teatre i la representació d'un Pessebre Vivent, tot això amb el segell del millor flamenc. En acabar el Festival, el Pare Noel vindrà a recollir les cartes dels menuts i a repartir caramels.

  Es farà una aportació d’aliments per a lliurar-la a la Creu Roja
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400