Ajuntament de L'Hospitalet

Festivals

RSS
 • Veure imatge de Barcelona Beer Festival (BBF) (nova finestra)
  del 24 al 26 de març
  La Farga acull el Barcelona Beer Festival, el més important del sud d'Europa pel que fa a cervesa artesana. Les millors marques cerveseres del món hi seran presents a la sisena edició del festival, que comptarà amb cerveses pròpies i exclusives.
 • Veure imatge de Let’s Festival (nova finestra)
  del 24 al 25 de març
  Salamandra continua amb el Let’s Festival, el festival de música independent. A les dues sales se celebraran concerts de bandes amb trajectòries reconegudes de l’escena musical del moment amb bandes emergents. Guadalupe Plata, Los Vinagres, Fuel Fandango, Tailor for Penguins, El Último Vecino i Presumido són les propostes per aquests dies.
 • Veure imatge de Inti-Illimani (nova finestra)
  Dissabte, 25 de març, 20 h
  Una oportunitat única per redescobrir la transcendència, universalitat, influencia i vigència de l’artista xilena i la joventut d’aquesta banda que compleix els 50 anys d’història.
 • Veure imatge de Daniel Viglietti (nova finestra)
  Divendres, 7 d'abril, 20.30 h
  El cantautor uruguaià, un dels referents de la cançó llatinoamericana més importants, arriba al Barnasants per revisitar la seva extensa trajectòria. Una obra que es caracteritza pel la barrreja de música clàssica amb el folklore uruguaià i llatinoamericà, i amb un caràcter radical de fort contingut social.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400