Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de La Pegatina + El Kiwi i La Tropikal Band (nova finestra)
  Dimarts, 27 de juny, 21 h
  Amb les entrades exhaurides, La Pegatina es presenta en un dels últims concerts de la Sala 2 de la Salamandra. Serà una nit de música i solidaritat, ja que els diners de la recaptació seran per a Stop Mare Mortum, una plataforma que treballa en favor de l’acollida de persones refugiades i migrants.
 • Veure imatge de Misteriós mapping interactiu: El jardí secret (nova finestra)
  del 28 de juny al 12 de juliol, 22:00 h
 • Veure imatge de El jardí secret al parc de la Marquesa (nova finestra)
  del 28 de juny al 12 de juliol
  Dimecres plens de música, dansa, mapping i gastronomia que donen color i vida al parc.  Activitats d’estiu – de qualitat i gratuïtes- pensades des del Districte II i que s’afegeixen a la programació del Summer Experience. I perquè les hi pugueu gaudir, us informem seguidament de totes elles:
 • Veure imatge de Espai familiar: Jamaikids (nova finestra)
  Dimecres, 28 de juny, 18.30 h
  Una màquina del temps, un viatge a través de la música jamaicana. Ska, reggae, dancehall... Un espectacle musical per a tota la família.
 • Veure imatge de Actuació musical: Dani Txarnego & Les Puntuales (nova finestra)
  Dimecres, 28 de juny, 21 h
  És el punt de partida d’una cosa que fa molt de temps va començar, com la febre a la qual cantava La Lupe. És la trobada cara a cara del creador i la seva creació: la cançó.
 • Veure imatge de Dijous en familia a Can Trinxet (nova finestra)
  Dijous, 29 de juny, 19 h
  Amb Amortal Combat i Txarnegö DJ
  Dansa contemporània, humor, música amb DJ és la proposta d'aquest dijous en família a Can Trinxet que ens proposa Summer Experience. Tot acompanyat amb bona gastronomia i millor rotllo. Aquest dijous ens acompanyen Los Moñekos i Txarnegö DJ.
 • Veure imatge de Pocket Concert: Blus Expres – La Negra (nova finestra)
  del 30 de juny al 30 de juliol, 21 h
  Organitzen: CCCT, Bad Music i SBB
  Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on podreu gaudir d’un nou concert de petit format: BLUS EXPRES – LA NEGRA, es dedica un “autotribut”.

  La banda Blus Expres, que més tard es va dir Blues Express i, finalment, La Negra “mai es van separar, només van deixar de trucar-los per tocar. Ara, 30 anys més tard es fan un “AUTO TRIBUTO” perquè si no ho fan ells, qui els hi farà?
  Abans què arribés tot, ja hi era Blus Expres!”
 • Veure imatge de Tecòdromo - Caravana de food trucks (nova finestra)
  del 30 de juny al 2 de juliol
  Música & teca internacional & Food Trucks
  La Gastro-Nómada Sound  #CollblancTorrassa hi serà des del divendres 30 de juny al diumenge 2 juliol de 2017, de 10 a 22 h al parc de la Marquesa.
 • Veure imatge de Recital poètic Versos d'estiu (nova finestra)
  Divendres, 30 de juny, 19 h
  El laberinto de Ariadna
  Pilar Osorio Morán, Amàlia Sanchís, Josep Anton Soldevila, Felipe Sérvulo i Martha Cecilia Cedeño Pérez, cinc poetes d'El Laberinto de Ariadna es reuneixen a la Bòbila per cantar-nos l'arribada de l'estiu i el goig de viure.
 • Veure imatge de SONESTIU a Collblanc – la Torrassa (nova finestra)
  de l'1 al 14 de juliol
  Música a l’aire lliure
  Concerts de petit format en diferents punts del Districte II:

  Dissabte 1 juliol,  carretera de Collblanc,  al TECÒDROMO Fira Gastronòmica de Food-trucks: a les 12 h. actuació del grup Mala Vida, a partir de les 16 h. DJ Darkomedia i  a les  20 h. actuació de “Habana con Kola”.

  Divendres 7 juliol,  a partir de les 20 h als jardins de la Sènia, actuació de “Room 69”.

  Divendres 14 juliol,
  a partir de les 20 h a la plaça Espanyola, actuació  de “Casi el mejor trio de tu vida”.
 • Veure imatge de Exhibició: BallaSwing familiar (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juliol, 18.30h
 • Veure imatge de Espectacle: Legacy Dance Company ONE (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juliol, 20.45 h
  La vida és com una carrera de fons, des que neixes, és una competició... La lluita de dos ballarins per aconseguir una mateixa meta.
 • Veure imatge de Actuació musical: Two Sistas (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juliol, 21:00h
  Dues noies que omplen d’energia allí on sona la seva música. Funk, soul, pop... en femení, amb un estil original, elegant i desenfadat.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila: EX, todos tenemos uno (nova finestra)
  del 6 al 10 de juliol
  amb la Jove Compañía de Plató de Cinema
  Tots tenim algun "ex". A uns els odiem, uns altres s'han convertit en els nostres amics, i hi ha alguns dels quals encara estem enamorats. Conjunt d'històries sobre relacions trencades per pròpia elecció, per error o per una jugarreta del destí. I és que l'amor no és per sempre, però un "ex" sí.
 • Veure imatge de Espai familiar: Ska Circus (nova finestra)
  Dimecres, 12 de juliol, 18:30h
  Taller de circ ambientat en la cultura ska, amb música punxada per DJ Konguito i les seves Black Sessions.
 • Veure imatge de Actuació musical: Giràndula (nova finestra)
  Dimecres, 12 de juliol, 21:00h
  Projecte de fusió flamenc, latin-jazz, bolero, so cubà... establert a Barcelona des de 2011 amb un directe que barreja energia i intimisme.
 • Veure imatge de Concert al terrat de la Bòbila amb Maamut i Vaga-Lume (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juliol, 20 h
  Vine al terrat de la Bòbila a fer passar la calor amb dos concerts que et faran moure el cos!
 • Veure imatge de Terrats en cultura amb Las glorias cabareteras (nova finestra)
  Divendres, 21 de juliol, 20 h
  Aquest duet format per Marta Bernal i Gloria Martínez es caracteritza pel seu humor decadent i afilat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash.
  Enfila't amb nosaltres al terrat de La Bòbila per gaudir d'una nit inoblidable!
 • Veure imatge de ISABEL i TITA PARRA DE XILE (nova finestra)
  Dissabte, 16 de setembre, 20:00 h
  Homenatge a Violeta Parra 100 anys
  Isabel  Parra, filla gran de Violeta Parra i una de les figures més importants de la música Xilena per la seva vasta creació musical i la seva veu , i Tita Parra, neta de Violeta, dona creativa i apassionada de la música universal i les arts, faran la seva única parada a l’Estat Espanyol al Teatre Joventut de l’Hospitalet en el marc de la gira Europea 2017 commemorant els 100 anys del naixement de Violeta Parra, acompanyades dels músics xilens Greco Acuña i Juan Antonio Sánchez.
 • Veure imatge de Els Joglars – ZENIT - La realitat a la seva mida (nova finestra)
  Dissabte, 30 de setembre, 20 h
  Amb Zenit centrem la nostra mirada en els mitjans de comunicació, veiem el dia a dia d’un gran diari “ZENIT”. Observem les interioritats de les seves oficines, el dia a dia dels seus periodistes convertits en media workers, l’enfrontament entre el periodisme ètic i la voracitat del mitjà...
 • Veure imatge de Faemino y Cansado - ¡Quien tuvo, Retuvo! (nova finestra)
  Dissabte, 7 d'octubre, 20 h
  Desprès de l’èxit de ¡Como en casa ni hablar!, que ha girat per arreu amb una gran acollida per part del públic, Faemino y Cansado estrenen un nou espectacle ¡Quien tuvo retuvo!
 • Veure imatge de Sota teràpia (nova finestra)
  Diumenge, 8 d'octubre, 19 h
  Tres parelles són convidades a participar en una relaxada sessió de teràpia. Aparentment res massa extraordinari, però la sessió es desenvoluparà sense cap professional i la dirigiran els mateixos pacients. Poc a poc una maquinària impensable s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides.
 • Veure imatge de Festival de Jotas (nova finestra)
  Dijous, 12 d'octubre, 12:00 h
  Com cada any, per conmemorar la festivitat del Pilar, el Teatre Joventut acollirà el Festival de jotes.
 • Veure imatge de La autora de las meninas (nova finestra)
  Divendres, 20 d'octubre, 20:30 h
  En un futur no molt llunya, la crisi financera que sacseja Europa obliga a l’Estat Espanyol a desprendre’s del seu patrimoni artístic. Davant la possibilitat de vendre Las Meninas, se li encarrega a una afamada monja copista realitzar una rèplica exacta de l’original.
 • Associació Cultural Amunt El Teló - Antes y Después de lo SuyoVeure imatge de Associació Cultural Amunt El Teló - Antes y Después de lo Suyo (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'octubre, 20.30 h
  Un grup d’excompanyes d’escola es reuneixen 30 anys després per recordar els temps passats. Entre al·leluies i boles xineses es desencadenen les històries, totes ben rocambolesques, vis¬cudes per cadascuna d’elles.
 • Veure imatge de XX Certamen Nacional De Guitarra Flamenca (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'octubre, 20:00 h
  La Tertulia Flamenca de L’Hospitalet organitza la final de la 20a edició del Certamen Internacional de Guitarra Flamenca Ciutat de L’Hospitalet, un esdeveniment en que participaran guitarristes de diferents llocs de l’estat i d’altres nacionalitats que interpretaran els millors tocs i la millor tècnica de la guitarra flamenca.
 • Veure imatge de L'home sense veu (nova finestra)
  Dimecres, 25 d'octubre, 18:00 h
  Flyhard Produccions
  Si respectes a l’altre tal i com és, per molt diferent que sigui, t’hi acabaràs comunicant.
  L’home sense veu parla de com una dona aconsegueix endinsar-se en l’univers d’un noi amb autisme per connectar-hi. Parla de la sensació que es té quan algú molt tancat en ell mateix et dóna “permís” per entrar al seu món. Te’l dóna amb un somriure o una mirada. I la percepció d’aquest gest és valuosa per a la persona que el fa i per a la persona que el rep. I aquest moment és de gran qualitat comunicativa. (Clàudia Cedó).
 • Veure imatge de You say tomato (nova finestra)
  Diumenge, 29 d'octubre, 19:00 h
  I si ara, simplement, ho deixéssim estar? Hem travessat el país en cotxe innumerables vegades, hem actuat a locals ruïnosos, hem mantingut llargues i pesades converses amb empresaris indesitjables i ens hem deixat la pell en cada concert; hem renunciat a amics, a aficions i a estones d’oci, hem regalat les nostres vacances, les nostres hores de son, hem deixat de fer viatges; ho hem donat literalment tot per aconseguir el nostre somni. Però avui tenim 37 anys i poc a poc comencem a adonar-nos que la vida que havíem somiat no té res a veure amb aquesta. Aleshores per què no ho deixem estar? Simplement, per què no ens acomiadem amb un últim gran concert i ho deixem estar?
 • Veure imatge de Blaumut (nova finestra)
  Divendres, 3 de novembre, 20:30 h
  Festival Acròbates
  Blaumut gira amb el seu nou disc d’estudi sota el braç, “Equilibri”. Després de l’èxit de “El Turista” i la confirmació amb el disc “El primer arbre del bosc”, aquest nou treball recull 13 cançons que acaben de donar vida a un univers propi i recognoscible, marcat per unes lletres molt emotives, dotades d’una forta càrrega evocadora i una música elegant a tall de pop-folk i impregnada de tocs clàssics. Les cançons continuen mostrant optimisme, imaginació, calma i imatges poètiques que sorgeixen de la ploma del seu cantant i compositor, Xavi de la Iglesia.
 • Veure imatge de Masacre (nova finestra)
  Dissabte, 4 de novembre, 20:00 h
  Qui governa a Espanya?
  En quina mesura el poder polític se subordina o no a l’econòmic?
  Qui té el poder econòmic a Espanya?
  Per què el tenen?
  Des de quan?
  Com l’han aconseguit?
  Quina influència ha tingut el poder econòmic en el poder polític en els cicles successius de la nostra història recent?
 • Veure imatge de Claudia (nova finestra)
  Divendres, 10 de novembre, 20:30 h
  La Conquesta del Pol Sud
  Claudia Victoria Poblete Hlaczik és una enginyera de sistemes, aficionada a la ciència-ficció, que viu a Buenos Aires. Amb vint-i-dos anys, va descobrir que era filla de desapareguts de la dictadura i que havia viscut amb uns pares que, de fet, no eren els seus. El seu cas va marcar un punt d’inflexió a l’Argentina, ja que va suposar el principi del final de la impunitat dels comandaments militars.
 • Veure imatge de Marwan (nova finestra)
  Dissabte, 11 de novembre, 20:00 h
  Festival Acròbates
  El nou disc de Marwan veurà la llum de la mà de la discogràfica Sony Music el proper 1 de setembre, produït per Tato Latorre. La gravació s’ha realitzat al llarg del mes d’abril. 11 cançons per tornar a gaudir del cantautor madrileny. A l’espera de poder escoltar algunes d’aquestes cançons inèdites, us avancem que la presentació del disc a Barcelona es farà l’11 de novembre al Teatre Joventut de L’Hospitalet i dins la programació del Festival Acròbates, un festival amb el qual l’autor ha tingut relació des de la seva primera edició hospitalenca. Una nit màgica per als amants de la música i poesia.
 • Veure imatge de L’ESTOL i MANY (nova finestra)
  Divendres, 17 de novembre, 20:30 h
  El panorama creatiu de la dansa a Catalunya ofereix una gran riquesa i diversitat de companyies i creadors que gaudeixen de reconeixement nacional i internacional. Per tal de visibilitzar, compartir i apropar a públics més amplis els creadors del país, el Pla d’Impuls de la Dansa, impulsat per la Generalitat de Catalunya, ha produït aquest espectacle que es podrà veure a diferents teatres municipals del territori.
 • Veure imatge de Art (nova finestra)
  Divendres, 24 de novembre, 20:30 h
  Art, el text de Yasmina Reza que, des de la seva estrena el 1994, s’ha convertit en un fenomen internacional de públic i crítica, és una comèdia intel•ligent sobre l’amistat. També és un immillorable vehicle de lluïment per a un trio de grans actors, com el repartiment d’aquesta nova producció, protagonitzada per Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. Un quadre en blanc posarà a prova una llarga relació entre tres homes que semblava impossible de trencar. Aquest és el punt de partida per a una obra molt enginyosa i divertida.
 • Veure imatge de Paulus Schäfer Trio & Tim Kilphius I Mozes Rosenberg (nova finestra)
  Dissabte, 25 de novembre, 20:00 h
  Paulus Schäfer, un dels guitarristes del moment convida a tocar amb el seu trio al violinista Tim Kilphius i al guitarrista Mozes Rosenberg. Schäfer, nascut en una comunitat gitana holandesa arriba amb la seva virtuositat al Festival Django L’H. Kilphius mesclant sonoritat clàssica amb la música gitana és considerat per molts l'hereu de Stephane Grappelli. I Mozes Rosenberg, enèrgic i elegant guitarrista de la nissaga Rosenberg suma el bagatge musical tradicional característic del jazz manouche holandès. Música popular, músics virtuosos, rítmica inequívoca, jazz i swing, energia i mestissatge són els ingredients per un concert inoblidable en un dels festivals de referència internacional de l'estil: El Django L’H.
 • Veure imatge de Ahora Todo Es Noche (nova finestra)
  Dissabte, 2 de desembre, 20:00 h
  La Zaranda, Teatro inestable de ninguna parte
  Es van tornar invisibles, tan acostumats ja estem a veure'ls, dormitant als vestíbuls de les estacions i aeroports, remenant en els contenidors d'escombraries, fent cua als menjadors benèfics... Els veiem tan llunyans i amb prou feines la quantitat d'una mensualitat ens separa d'ells. Els llançats per la borda de les seves destinacions, els nàufrags en la foscor d'un món hostil. De vegades en silenci creuen la nostra consciència, encara que els evitem com el petó del leprós, perquè la seva pobresa ens interpel•la. Qui creu que té alguna cosa per sempre? Qui no ha pidolat alguna cosa mai?
 • Veure imatge de El Trencanous (nova finestra)
  del 16 al 17 de desembre, 18:00 h
  Centre de Dansa de Catalunya
  Màgia i fantasia són els principals ingredients d’aquest ballet amb música de Txaikovski basat en un conte d’Alexandre Dumas que revisa i dulcifica la història d’E.T.A Hoffmann El trencanous i el rei dels ratolins.
 • Veure imatge de Desconcerto (nova finestra)
  Divendres, 22 de desembre, 20:30 h
  Orquestra de cambra de l’Empordà – Jordi Purtí
  Amb el bagatge de l’experiència i amb la “solvència contrastada” de l’espectacle Concerto a Tempo d’Umore, a DESCONCERTO es fa un pas més enllà per apropar i endinsar al gran públic en la música clàssica a través d’una experiència única, híbrida, fruit de l’encreuament impossible del ritme i l’expressivitat del teatre gestual, la delicadesa dels autors clàssics i la dificultat de la seva interpretació, amb virtuosisme, imaginació i riures.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400