Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Teatre: Rumors, de Neil Simon (nova finestra)
  del 17 al 25 de març, 18.30 ó 19 h
  Quadre escènic del Casino del Centre
  Divertida i trepidant obra escrita el 1988 per Neil Simon (Nova York, 1927). Ambientada en l'alta societat novaiorquesa, ens hem atrevit a traslladar-la i adaptar-la a l'alta societat catalana, incloent com no, referències a l'actual realitat que estem vivint.
 • Veure imatge de Recital de poesia (nova finestra)
  Dimarts, 20 de març, 19 h
  Per celebrar el dia de la poesia, us proposem un recital poetic el proper dimarts 20 de març a les 19 hores. Será molt interessant tindrem a la Blanca Llum i a la Aina Torres. I estará presentat per Andreu Galan! Quines ganes tenim d'escoltar-los!
 • Veure imatge de "Art en Femení 2018". Programació de concerts (nova finestra)
  del 22 al 25 de març
  Aquest any, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ampliem "Art en Femení" amb un cicle de concerts gratuïts al Bar-Museu L'Oncle Jack.
 • Veure imatge de Tren Seeger (nova finestra)
  Dijous, 22 de març, 20:30 h
  Un homenatge a Pete Seeger
  Festival Barnasants
  Obcecat en la difusió de la música popular americana i alhora creador de repertori propi, Pete Seeger (1919-2014) va influir en tota una generació de cantautors com Bob Dylan o Bruce Springsteen a la dècada dels seixanta i setanta amb ganes de canviar el món i la música com a arma.
 • Veure imatge de Totem, de Cirque du Soleil (nova finestra)
  del 23 de març al 20 de maig
  Un viatge fascinant i acrobàtic als orígens de la humanitat
  Totem transporta a l’audiència a través d’un viatge a l’evolució humana, des de la seva forma original d’amfibi fins al seu desig últim de volar. Els personatges evolucionen sobre l’escenari i evoquen una tortuga gegant, símbol de l’origen per a moltes civilitzacions antigues.
 • Veure imatge de Plataforma per la llengua (nova finestra)
  Divendres, 23 de març, 19:00 h
  Fa més de 24 anys que la Plataforma per la Llengua treballa per la plena normalització de la llengua catalana arreu del domini lingüístic. Al desembre passat, amb la col•laboració amb el Barnasants, va editar el primer llibre-disc de cançons tradicionals i infantils de l'Alguer cantades per minyons algueresos acompanyats per artistes de tots els territoris de parla catalana.
 • Veure imatge de Big Mama Montse & Sister Marion & Balta Bordoy (nova finestra)
  Dissabte, 24 de març, 21,30 h
 • Veure imatge de Cosas que se olvidan facilmente (nova finestra)
  del 4 al 8 d'abril
  Representació insòlita, creada i interpretada per Xavier Bobés, només per a 5 espectadors. La història transcorre en una petita habitació adequada per a l’ocasió, una habitació de la segona meitat del segle XX a Espanya, que fa viatjar al públic a través del temps per transformar els seus records, igual que ho fa l’oblit, i inventar-ne de nous.
 • Veure imatge de Cyrano, amb Lluis Homar (nova finestra)
  Divendres, 6 d'abril, 20.30 h
  Després de l’experiència de Terra Baixa i Lluís Homar en la qual Lluís Homar interpretava tot sol els personatges principals de l’obra de Guimerà, ara abordem el clàssic d’Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac.
 • Veure imatge de Joan Isaac (nova finestra)
  Dissabte, 7 d'abril, 20:00 h
  Les revoltes del 68 van ser allò més proper a una insurrecció global des del fi de la II Guerra Mundial, i els protagonistes fonamentals van ser els joves, especialment els universitaris.
 • Veure imatge de Albert Bello Trio convida a Gwen Cahue i Henrik André (nova finestra)
  Dissabte, 7 d'abril, 20:00 h
  L’Hospitalenc Albert Bello s’ha convertit en el màxim representant del jazz manouche en tot l’estat. Amb el seu trio ha compartit escenari amb moltes de les grans figures internacionals de l’estil. En aquesta ocasió els acompanyen uns dels músics més originals i virtuosos del jazz manouche internacional: el violinista Henrik André i el guitarrista Gwen Cahue.
 • Veure imatge de Othelo (nova finestra)
  Diumenge, 8 d'abril, 19 h
  Una coproducció de La Villarroel i Mika Project
  “Siempre Shakespeare. Lo cómico es trágico y tan trágico que es cómico, o lo que somos capaces de hacer por odio y celos”. Quatre actors, especialistes en teatre físic, el clown i el burlesc, interpreten la famosa tragèdia de William Shakespeare, Othelo.
 • Veure imatge de Maria Arnal i Marcel Bagés (nova finestra)
  Diumenge, 8 d'abril, 19:00 h
  45 cerebros y un corazón
  El disc, ara carícia, ara cop de puny, conjuga exquisidament el folklore de la terra amb el pop i la cançó d'autor. Comandats per la guitarra excelsa de Marcel i la increïble veu de Maria -hermosa, expressiva, potent i sense floritures innecessàries-, presenten a l’Auditori Barradas un disc tremendament humà i sensible.
 • Veure imatge de Marta Gómez (nova finestra)
  Divendres, 13 d'abril 2018, 20:30 h
  Festival Barnasants  
  Marta Gómez (Colòmbia), ha reunit en aquest nou treball discogràfic a alguns dels artistes que il•luminen la seva vida, que la fan sentir millor ser humana i sobretot més feliç.
 • Veure imatge de Sota teràpia (nova finestra)
  Dissabte, 14 d'abril, 20 h
  Tres parelles són convidades a participar en una relaxada sessió de teràpia. Aparentment res massa extraordinari, però la sessió es desenvoluparà sense cap professional i la dirigiran els mateixos pacients. Poc a poc, una maquinària impensable s’engegarà i desencadenarà confessions, reclams, veritats i mentides.
 • Veure imatge de Orquesta de Cambra d'Acordions de Barcelona (nova finestra)
  Dissabte, 14 d'abril 2018, 19:00 h
  Heu sentit mai una orquestra d’acordions? Us garantim que us sorprendrà!

  Els concerts de l’OCAB donen l’oportunitat de conèixer un instrument poc habitual dins les orquestres convencionals, com és l’acordió, i descobrir les grans possibilitats tímbriques i interpretatives que té.
 • Veure imatge de Gospel'hearts  (nova finestra)
  Diumenge, 15 d'abril, 18 h
 • Veure imatge de Ones (nova finestra)
  Dijous, 19 d'abril, 20 h
  Pessics de ciència
  Ones ésun espectacle en primera persona. L'Ona està sola, amb el mòbil, a sobre de l'escenari. A la paret hi ha projectada la pantalla del seu telèfon. Està jugant als Diamantes, i després rep un Whatsapp, i una notificació de Facebook, i un Telegram, i un Tinder. El públic pot veure tot el que passa pel seu mòbil.
 • Veure imatge de THE SLINGSHOTS (nova finestra)
  Divendres, 20 d'abril, a les 21 h
  Pocket Concert... al carrer!
  Programació estable de concerts de petit format, en l’àmbit del pop, el rock, el soul o la música funk.

  En aquesta ocasió, a la Plaça Espanyola actua The Slingshots, una banda que integren vuit músics i que va ser creada amb la idea de recuperar les bases rítmiques del funk, les càlides melodies vocals del soul, la riquesa instrumental del jazz i l’energia del rock.

  En cas de pluja, es faria al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa
 • Veure imatge de Pulpada POP amb RADIOSTAR (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'abril, a les 13 h
  Vine a fer “el vermut” i alhora escoltes la millor música!
  Davant el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa (c. Mare de Déu dels Desemparats, 87) amb RADIOSTAR ens transportarem als grans èxits internacionals dels 80. Aquells que escoltàvem a la radio, a les cadenes musicals i als concerts quant no teníem Internet.
 • Veure imatge de Balkan Paradise Orquestra - 2a edició del MEEEC! (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'abril, a les 11.45 h
  Festival de música al carrer de L’Hospitalet
  La plaça del Mercat de Collblanc serà l’espai de sortida de la Brass Band i la música de carrer tornarà a envair els barris de la Ciutat amb ganes d’apropar la cultura i posar-la a l’abast de tothom. Els diferents formats de brass bands, fanfàrries i marching bands ompliran els carrers de diferents ritmes i sorpreses.

  Des que va iniciar el seu camí a principis de 2015 a la ciutat de Barcelona, Balkan Paradise Orchestra ha anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora.
 • Veure imatge de “Merci Lola” – cia. Dani Caracola (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'abril, a les 11 h
  Espectacle musical infantil
  A la plaça Espanyola es representarà "Merci Lola",  una animació musical familiar inspirada en el conte "El més petit de tots" i altres títols de Lola Anglada.
 • Veure imatge de Terrats en CulturaMoveo: Conseqüències + No Come Pan (dansa - moviment) (nova finestra)
  Dissabte, 21 d'abril, 20:00 h
  Ens trobarem amb dues peces de moviment per cloure el cap de setmana de les Festes de la Primavera amb els Terrats en Cultura. La companyia Moveo ens oferirà el seu últim treball, Conseqüències, guanyadora del Premi Moritz FiraTàrrega’17 a la Millor Estrena d’Arts de Carrer. Tot seguit, una de les ballarines, Marta Hervàs, ens oferirà el solo "No come pan" per finalitzar un vespre memorable ple de moviment al terrat de la Bòbila.
  Cal fer la inscripció prèvia a ccultural.labobila@l-h.cat o trucant al 93.403.26.50
 • Veure imatge de Adossats, de Jordi Casanovas (nova finestra)
  Diumenge, 22 d'abril, 19 h
  Amb Ramon Madaula, Jordi Bosch, Carles Canut, Victòria Pagès, Marieta Sánchez Martínez i Guillem Balart
  Una comèdia àcida, on les petites coses desencadenen coses grans. Una història sobre les relacions familiars i les influències que van de pares a fills.
 • Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Concert Veu, Clarinet i Piano (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, a les 20 h
  A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del Concert Veu, Clarinet i Piano que interpretaran Mireia Tarragó (soprano), Marc Reguant (clarinet) i Marina Pelfort (piano).

  “Amb aquest concert volem donar a conèixer el repertori escrit per veu, clarinet i piano. Es tracta d’un repertori que sovint passa desapercebut, ja que estem parlant d’una formació no massa habitual, però amb un color, un timbre i una textura molt especial, on la veu aporta la poesia, el clarinet el color i el piano la textura. En aquest concert ens volem centrar ens tres autors, fent així un recorregut també per tres períodes de la història de la música: Spohr, Classicisme; Schubert, Romanticisme; Cooke, Contemporani.”
 • Veure imatge de Teatre:  Nano Century Feynman (nova finestra)
  Divendres, 27 d'abril, a les 19 h
  Companyia Javier Villena i Jordi Díaz
  Us esperem al Centre Cultural Collblanc – la Torrassa a on la Companyia Javier Villena i Jordi Díaz  presenten Nano Century Feynman, dedicada a festejar el centenari del naixement de Richard Feynman, “pare” de la nanotecnologia.

  Relata d’una manera lúdica i rigorosa les etapes de la vida de tan insigne com controvertit científic.
 • Veure imatge de Moby Dick, amb Josep Maria Pou (nova finestra)
  Divendres, 4 de maig, 20.30 h
  El capità Ahab és un dels grans personatges de la literatura universal. Un ésser que evidencia l'obsessió humana que va més enllà de la raó, capaç de consumir la voluntat i eliminar qualsevol element bondadós de l'ànima.
 • Veure imatge de Coppèlia (nova finestra)
  Divendres, 11 de maig, 10.30 h
  Centre de dansa de catalunya
  En un poblet hongarès, l’entremaliada Svanilda, Frank el seu enamorat, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i el Dr. Coppèlius, un artesà d’autòmats, ens faran viure una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.
 • Veure imatge de Coppèlia. Centre de Dansa de Catalunya (nova finestra)
  del 12 de maig de 2018 al 13 de maig de 2019, 19 h
  En un poblet hongarès, l’entremaliada Svanilda, Frank el seu enamorat, una misteriosa dama que només es deixa entreveure per la finestra i el Dr. Coppèlius, un artesà d’autòmats, ens faran viure una divertida aventura sobre les bogeries que es poden arribar a fer per amor.
 • Veure imatge de 35a Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet (nova finestra)
  del 18 al 27 de maig
  Celebrar la 35a edició d'una activitat no passa cada dia. Amb vocació, amor i un alt grau de compromís, els organitzadors de la Setmana de Cant Coral treballen durant tot l'any per oferir 6 concerts de la màxima qualitat coral.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400