Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

8è Concert de Música Folk de L’Hospitalet i 1a Mostra de Vins de Bellvitge

Folk i vi
7 de novembre
Hora: Dissabte, a les 11 h
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
ASS. GRALLERS I GRALLERES DE BELLVITGE
Lloc: Plaça del mercat de Bellvitge
L'Associació de Grallers i Gralleres de Bellvitge organitza aquest concert de música tradicional i popular en el que actuen els grups La Canya Borda, l'Orquestra de Ministrils de l'EMCA i el grup de Grallers i Gralleres de Bellvitge juntament amb el Ball Mare de Déu de Bellvitge.

Aquest any al Concert de Folk proposem un maridatge entre la música i el vi, barrejant folk i vi amb D.O. Catalunya. D'aquesta fusió ens surt la primera edició del Folk i Vi a L'Hospitalet.

La mostra de vins i caves començarà a les 11 del matí i les actuacions musicals a les 12 del migdia.

La Canya Borda, un grup de Folk Fusió que barreja la música i melodies tradicionals d'autor amb ritmes i una instrumentació moderna per fusionar la tradició amb la modernitat.

Orquestra de Ministrils de l'EMCA, una formació amb instruments de doble canya, és una orquestra de caràcter amateur formada per alumnes de l’Escola Municipal de Música de L'Hospitalet.

Grallers i Gralleres de Bellvitge, un grup que treballa i promou el coneixement dels instruments i de la música tradicional, amb l'acompanyament del Ball Mare de Déu de Bellvitge.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400