Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Ausencia - Presencia

D'Ana Barba, Henri Christian Verreet, Isabel Dulatzi, José Martin i Montse Barba.
del 17 de gener al 10 de febrer
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
“Una fotografia és, alhora, una pseudo-presència i un signe d’absència. Com el foc de la llar, les fotografies -sobretot les de persones, de paisatges distants i ciutats remotes, d’un passat desaparegut- inciten a l’ensomni”.
(Sobre la fotografia, Susan Sontag)


Els cinc artistes que presenten aquest projecte expositiu tenen com a punt de trobada el centre TPK Art i Pensament Contemporani de L’Hospitalet. Els uneix l’interès per la fotografia i els mitjans audiovisuals com a expressió artística.

La imatge fotogràfica fa perdurar un instant fugaç, i la seva essència transita entre les polaritats de l’absència i la presència.

Amb la singular mirada i el llenguatge d’expressió que aporta cada artista, aquesta exposició fa un recorregut per espais exteriors que reflecteixen, al seu torn, uns estats emocionals que es troben també en les mirades dels retratats i que ens remeten al seu món interior.

Aquests espais suggeridors i les mirades dels habitants d’aquesta ciutat formen un eix en els treballs dels fotògrafs que presenten aquesta proposta expositiva.

Inauguració, dijous 17 de gener, a les 19 hores.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400