Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

L'Hospitalet Experience

Authentic tapas & culture
Veure imatge de L'Hospitalet Experience (nova finestra)
del 20 al 24 de febrer
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Pl.Europa
Com hi Pots arribar?
• METRO
Pots utilizar la nova linia de Metro L9 des de l'aeroport cada 7 minuts. Trobaràs parades de metro a les terminals T1 i T2 de l'Aeroport de Barcelona. La durada aproximada del viatge fins Fira Gran Via és de 25 minuts.

• FFGC

Linies R5, R6, R50, R60, S8, S33

• En bus
consulta la web de TMB
www.tmb.cat/ca/linies-de-bus
Tickets
Es podran adquirir al meeting point del Village, a la plaça d’Europa mateix.

Dissabte i diumenge, 20 i 21
4 tapes + 2 begudes = 12 €
1 tapa + 1 beguda = 3,5 €

Dilluns, dimarts i dimecres, 22, 23 i 24
2 plats + 2 begudes = 15 €
1 plat + 1 beguda = 8 €
L’HOSPITALET EXPERIENCE és un projecte impulsat per l’Ajuntament de L’Hospitalet amb la col·laboració de la societat organitzada del nostre municipi i, en especial, de l’Associació de Gastronomia i Turisme de L’Hospitalet i del Baix Llobregat amb el qual la ciutat de L’Hospitalet vol presentar al gran públic la riquesa i l’efervescència de la seva proposta gastronòmica i cultural. Una oferta que destaca entre les altres perquè el seu valor afegit és l’autenticitat i la genuïtat de les seves iniciatives.
L’Hospitalet ha començat a caminar amb la implementació del Districte Cultural, espai referencial de les noves tendències artístiques, i ara ho fa també en l’àmbit culinari. Sota aquesta marca paraigües, emergeix un projecte amb vocació de futur i continuïtat en el temps on s’apleguin totes les nostres propostes en aquests àmbits. Les noves i totes aquelles que en aquests moments ja funcionen amb identitat pròpia.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400