Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Clàssics a la Torrassa: Ala Voronkova (violí) i Sergi Vicente (guitarra)

Concert de música espanyola
Veure imatge de Clàssics a la Torrassa: Ala Voronkova (violí) i Sergi Vicente (guitarra) (nova finestra)
Data: 20 de maig de 2016
Hora: divendres, a les 20 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
A l'Auditori la Torrassa gaudireu de l’actuació dels concertistes  Ala Voronkova (violí) i Sergi Vicente (guitarra). Ens oferiran un concert de música espanyola amb un repertori que inclou obres dels grans mestres Monasterio, Falla, Sarasate i Soler

Amb aquests concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa juntament amb la Comissió d'actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència lliure i gratuïta, per tal de popularitzar i difondre aquesta música.

Ala Voronkova no és només l'hereva d'una tradició musical que combina precisió tècnica, musicalitat i oïda absoluta. Guanyadora de diversos concursos internacionals, el seu amor per l'instrument va forjar la carrera d'una nena prodigi. Es va graduar en el Conservatori Txaikovsky de Moscou amb el mític Yuri Yankelevich, completant més tard el seu doctorat en l'Institut Gniesini amb Nelly Shkolnikova.

Reconeguda com una eminència en el repertori rus, els seus interessos musicals l'han portat a experimentar en altres estètiques interpretant i gravant, per exemple, l'obra completa per a violí de Xavier Montsalvatge o Cristobal Halffter.

Sergi Vicente. Professor Superior del Conservatori del Liceu de Barcelona, és director de l’Orquestra Guitarres de Barcelona des de la seva fundació. Desenvolupa una àmplia activitat concertística i ha actuat en nombrosos països d’Europa, Amèrica i Àsia, on ha ofert concerts com a solista i de música de cambra, realitzant enregistraments per a diferents cadenes de ràdio i televisió. Ha editat cinc CD de gran acceptació comercial i ha participat en els més importants festivals i esdeveniments internacionals
.
A nivell pedagògic col•labora periòdicament amb la Universitat Nacional de Bogotà i l’Institut Superior d’Art de l’Havana.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400