Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Amici Mei. Una vetllada amb Mario Gas

Festival Acròbates
Veure imatge de Amici Mei. Una vetllada amb Mario Gas (nova finestra)
Acte suspès
Data: 29 de novembre de 2019
Hora: 20:30
Preu: 16 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
“La passió per la poesia i la música en un espectacle de petit format, on la intimitat que crea amb el públic esdevé una vetllada deliciosa.”

Una vida sencera de teatre dona per fer moltes amistats, per mantenir una relació d'afecte particular amb fragments de textos teatrals, poemes, cançons.

A Amics meus, Amici Miei, Mario Gas fa visibles els seus amics literaris i musicals, comparteix aquesta amistat amb tots nosaltres i ens obre les portes a conèixer, a fer noves amistats. De San Juan de la Cruz a Vinyoli, de Cristina Fernández Cubas a Valle-Inclán, de Wislawa Szymborska a Fernando Fernán Gómez o Enric Casassas.

Textos, i també cançons, que acompanyen Mario Gas a través de la seva vida fins al punt de sentir-los amics seus. Amb una complicitat absoluta amb Bárbara Granados al piano, partenaire i creadora de la música, Amici miei ens ofereix la possibilitat de sentir de ben a prop a una de les veus més destacades de l'escena de les últimes dècades, ja sigui com a director, com a agitador o com a creador escènic.


FESTIVAL ACRÒBATES
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400