Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Ramón Masats 1953 – 1965. Anys de joventut

del 6 de maig al 7 de juliol
Lloc: Ana Mas Projects - C. Isaac Peral, 7
La mostra recull 61 de les desenes de fotografies que el fotògraf va realitzar durant els seus inicis i que van més enllà de la seva icònica obra dels seminaristes. Masats fou i és el gran de la fotografia espanyola, pertanyent a una generació extraordinària de fotògrafs que en els 50 ens van endinsar en la modernitat mitjançant el seu treball.

L’exposició se centra en el període del 1953 al 1965 i mostra la gran diversitat de temàtiques que Masats va conrear al llarg dels anys. Predomina la foto de carrer, centrada en la figura humana.

La mostra a Ana Mas Projects pretén mostrar alguns dels moments captats per Masats durant els seus primers anys d’experimentació amb la fotografia, anys en els quals es van assentar les bases de la seva producció posterior i que gesten les obres que més tard el reconeixerien com la fita de la renovació de la fotografia espanyola.

Masats va ser Premi Nacional de Fotografia l’any 2004, entre altres molts premis. A partir de 1965, el fotògraf va deixar de banda la fotografia i es va centrar majoritàriament en el vídeo, tornant més tard a la fotografia en color a inicis dels 80.

Web Ana Mas Projects
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400