Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Art nou, una cita amb l’art emergent

Veure imatge de Art nou, una cita amb l’art emergent (nova finestra)
del 25 de juny al 10 de setembre

Del 25 de juny al 10 de setembre se celebra la novena edició d’Art Nou, l’esdeveniment organitzat per l’associació de galeries Art Barcelona per donar veu a joves artistes i impulsar la creació emergent. L’edició d’enguany arrenca tot just sortir del confinament provocat per la Covid-19, la crisi estructural causada per la malaltia en formarà part dels continguts.

En aquesta edició participen galeries i col·lectius vinculats amb el Districte Cultural: Ana Mas Projects, Nogueres Blanchard, Tangent Projectes, Fase i Dràcul·la, un nou col·lectiu fundat per dos artistes del DC, Mònica Planes i Alejandro Palacin.

A la Galeria Ana Mas Projects s'exposa Cows Twombly, una fantasia gràfica de l'artista artista Cy Twombly. La Galeria Nogueras Blanchard aposta pel talent local programant la primera exposició individual del fotògraf Rafa Castells.

Tangent Projects aposta per Carla Soto amb Dudas y montañas. Com mirar una muntanya? la solemnitat d'una muntanya ha estat imaginada, contada i llegida, somiada i desmembrada, deconstruida i transportada. 

A l’espai Fase + Dràcul·la trobarem l’exposició La mina de sal, una mostra col·lectiva preparada en col·laboració amb Fase en la qual participen artistes del Districte Cultural com Pablo del Pozo o Paco Chavinet. Una exposició que funciona com un joc de rol on les propostes dels artistes filaran una narrativa.

A Barcelona, la galeria ADN ha programat l’exposició Palpitar palpar, de l’artista del Districte Cultural Laura Llaneli. Palpitar Palpar és una acció del cos en escena, de llenguatge que transita cossos comuns a través de vibracions. 


Les visites a les exposicions seran amb cita prèvia. 
25 de juny. Inauguració a les galeries
7 juliol, a les 19 h. Visita guiada a la galeria Anna Mas Projects
11 de juliol, a les 17 h. Visita a l’exposició La mina de sal, organitzada pel col.lectiu Dràcul·la (c. Leonardo da Vinci 21 3er pis)
Més informació a la pàgina web d’Art Barcelona http://www.artbarcelona.es/artnou/

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400