Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Cavalcada de Reis 2018

Data: 5 de gener de 2018
Hora: 17.30 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Sortida plaça de l’Escorça, carrers de Santa Eulàlia, d’Enric Prat de la Riba i Major, plaça de l’Ajuntament
Després d’un llarg viatge, el Reis arriben a L’Hospitalet per participar a la Cavalcada i omplir de joguines i desitjos les llars dels infants de la ciutat. A les 17 h. arribaran a la plaça de Francesc Macià on estaran les carrosses reials. El seguici sortirà a les 17.30 hores fins arribar a la plaça de l’Ajuntament. Els Reis Mags han preparat una Cavalcada que posa l’accent en la imaginació, perquè els Reis consideren que cap joguina és més potent que la imaginació.

Les carrosses dels Reis Melcior, Gaspar i Baltasar estaran relacionades amb la imaginació infantil, sempre desfermada. El rei Melcior portarà un taller de mascotes imaginàries. El rei Gaspar s’encarregarà del taller de joguines imaginàries. Els seus acompanyants construiran joguines inventades. La carrossa del rei Baltasar incorporarà un taller de llibres que fan volar la imaginació fins a universos insospitats.

Un grup de carters reials s’incorporaran a la comitiva per recollir les cartes dels nens i nenes que han esperat fins a l’últim moment per fer arribar als Reis les seves peticions.

Darrere les carrosses dels Reis aniran les Carrosses Dolces, on un grup de patges reials seran encarregats de fer caure una gran pluja de caramels per a tothom.

Com sempre, la Cavalcada la tancarà la Carbonera, a càrrec de Tro, que s’encarregarà de repartir el carbó per als nens i nenes que no han fet bondat.

A les 19.30 hores, la Cavalcada arribarà a la plaça de l’Ajuntament on seran rebuts per l’alcaldessa, Núria Marín, que els lliurarà la clau de la ciutat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400