Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició V15IONES

Històries de superació personal
Grupo SIFU
del 29 de novembre al 22 de desembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L'exposició V15IONES, històries de superació personal és un projecte de Fundació Grup SIFU que té l'objectiu de sensibilitzar la societat sobre la necessitat d'integrar les persones amb discapacitat i especials dificultats d'inserció en el món laboral.

Quinze visions de la discapacitat i de la plena integració d'aquestes persones al món laboral, en què a través dels gestos, les mirades i les cares dels seus protagonistes, els fotoperiodistes Quim Puig i Romuald Gallofré explicaran a la societat com viuen i conviuen les persones amb discapacitat el dia a dia en el seu lloc de treball. Petits moments de la rutina diària d'unes persones que a través de les seves capacitats reivindiquen el seu dret a una vida normalitzada en la discapacitat.

Són artistes, polítics, esportistes, periodistes, metges, jardiners, recepcionistes o missatgers. Professions quotidianes que no posen barreres a la discapacitat. I és que qualsevol diversitat funcional física, sensorial, mental o intel·lectual té també el seu lloc en el nostre entorn.

El resultat és una exposició transversal de 15 fotografies sobre la integració social d'aquest col·lectiu que compta amb exemples de diferents tipus de discapacitat i d'un gran nombre de sectors professionals implicats.

L'exposició està adaptada per a invidents i l'entrada és gratuïta.

Inauguració: Dimecres, 29 de novembre, a les 19 h.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400