Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

10è aniversari de l'Escola Bressol Municipal "La Casa del Molí"

Conferència-debat "L'educació infantil: una eina per a la inclusió i la cohesió social"
Data: 17 d'octubre de 2017
Hora: Dimarts, 18h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Negociat d'Educació Infantil

Coincidint amb els darrers actes de celebració del 10è aniversari de l'Escola Bressol Municipal "La Casa del Molí", que s'han organitzat al llarg de tot l'any 2017, el socìòleg Dr. Jordi Collet, de la Universitat de Vic, farà una xerrada adreçada a tothom, no només educadors i educadores, que, sota el títol "L'Educació infantil: una eina per a la inclusió i la cohesió social", posarà de manifest la importància que l'assistència dels infants a l'escola 0-3 pot exercir en l'actual context social.

La conferència tindrà lloc el proper, dimarts, 17 d'octubre, a les 18h, a la Sala d'actes de la Biblioteca de La Bòbila (Plaça de la Bòbila, 1 de L'Hospitalet de Llobregat).

El sociòleg Jordi Collet i Sabé és diplomat en Educació Social. Llicenciat i doctor en Sociologia de l'Educació. Professor titular de Sociologia de l'Educació a la Universitat de Vic-UCC. I Honorary Research Senior Associate del Institute of Education (University College London). Professor a les titulacions de magisteri, psicologia i educació social des de 2006. També, docent a diversos màsters (educació inclusiva, didàctiques específiques, polítiques socials).

Cal confirmar assistència a telèfon de contacte: 93 402 96 94 o bé per e-mail: educacioinfantil@l-h.cat

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400