Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
 • Facebook
 • Twiter
 • Google Plus

Joc-exposició: Poti poti de contes

del 13 de març a l'1 d'abril
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: 
C. Doctor Martí i Julià 33  (L'Hospitalet de Llobregat)
Aquest joc-exposició és una iniciativa de la Xarxa de Biblioteques de L’Hospitalet per celebrar el Dia Internacional de la Literatura Infantil i Juvenil 2017.

Participen en aquesta iniciativa les vuit biblioteques de la ciutat.
 1. El joc-exposició consisteix en relacionar 10 àlbumsil·lustrats i 10 pots amb un objecte a dins. Haureu de relacionar cada objecte amb l’àlbum que li correspongui.
 2. En la butlleta de participació hi ha els títols dels 10 àlbums i al costat un petit requadre on escriure el número del pot que penseu que s’hi relaciona.
 3. Si visiteu més d’una biblioteca de la ciutat, teniu la possibilitat de relacionar dos àlbums més amb els seus pots corresponents en els espais que trobareu al final de cada butlleta. En aquest cas, heu d’escriure tant el títol de l’àlbum com el número del pot corresponent.
 4. Per a participar en el joc s’ha d’omplir la butlleta de participació amb totes les dades sol·licitades i ficar-la dins l’urna preparada.
 5. Existeixen dues categories: infantil (4-14 anys) i adults (15- anys).
 6. S’han d’encertar, com a mínim, 5 dels 10 àlbums proposats.
 7. Cada persona pot participar només amb una butlleta.
 8. El concurs comença el 13 de març de 2017 i acaba l’1 d’abril de 2017.
 9. El lliurament de premis es realitzarà a la Biblioteca Tecla Sala el dia 8 d’abril a les 12 hores, amb l’espectacle del Petit eriçó a càrrec de la Jordina Biosca. Si els guanyadors no es troben en aquell moment a la biblioteca, se’ls trucarà per telèfon.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400