Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concert de Bandes Sonores solidari

Ho organitza: Associació L’Hospitalet amb el Sàhara
Data: 14 de juliol de 2019
Hora: 11.30 h
Preu: 5 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L’associació L’Hospitalet amb el Sàhara és una ONG compromesa amb el poble sahrauí des de fa més de dues dècades. Tot començà amb el projecte Vacances en Pau, que consisteix en l’acollida de nens i nenes sahrauís, durant els dos mesos d’estiu, per part de famílies de la nostra ciutat. Actualment continuen amb aquest meravellós projecte, mitjançant el qual han establert vincles afectius i ferms amb aquest poble, i n’han engegat d’altres.

Per finançar-se, organitzen esdeveniments com aquest concert solidari a càrrec de l’associació musical Collblanc Torrassa Band (CTBand), que ens acompanya des dels seus inicis de manera incondicional,  regalant-los la seva música i la seva solidaritat, amb el propòsit  de recaptar fons per a millorar les condicions de vida del poble sahrauí als campaments de refugiats, un indret inhòspit per a qualsevol ésser humà.

La recaptació d’aquest concert serà destinada a dos col•lectius molt necessitats: el grup de llevadores i els afectats per les mines anti-persona ASAVIM.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400