Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Inscripció als cursos de català de setembre-desembre del CNL de L’Hospitalet

El període s'obre el dia 12
Veure imatge de Inscripció als cursos de català de setembre-desembre del CNL de L’Hospitalet (nova finestra)
del 12 de setembre al 3 d'octubre
Tipus d'entrada: Pagament
Organitzadors: 
Centre de Normalització Lingüística de L'Hospitalet
El 25 i 26 de setembre comencen els cursos de català per a adults del CNL de l’Hospitalet de nivell bàsic, elemental, intermedi i suficiència presencials de 45 hores, i els cursos en línia de nivell suficiència amb la plataforma Parla.cat (www.parla.cat). A l’octubre i el novembre arribarà el torn dels cursos de nivell superior (C2).

La inscripció comença el 12 de setembre i les persones interessades han de venir al CNL de l’Hospitalet (c/ de la Mare de Déu de la Mercè, 20, 3a).

En aquesta inscripció s’ofereixen un total de 919 places, repartides en 41 cursos, que es faran als diferents barris de la ciutat. Al llarg del trimestre s’aniran oferint nous cursos, tant de continuïtat com de nivell Bàsic 1, adreçats a les persones que volen iniciar l’aprenentatge de la llengua.

Els cursos de català organitzats pel CPNL segueixen els programes de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Els certificats de nivell que expedeix el Consorci tenen validesa oficial i correspondència amb els nivells del Marc europeu comú de referència (MECR).


Si voleu consultar l'oferta de cursos cliqueu aquí o truqueu al 93 440 65 70.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400