Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Mostra de Teatre Aficionat

del 15 al 17 de juny
Tipus d'entrada: Pagament
Lloc: Teatre Joventut, Centre Cultural Santa Eulàlia, Centre Cultural Bellvitge-Gornal
Nou cap de setmana de teatre amb les companyies de teatre amateur de la ciutat. Els escenaris són el Teatre Joventut i els Centres Culturals Santa Eulàlia i Bellvitge-Gornal. Clàssics com Les fenícies, la història de Mariana Pineda, cabaret o el musical Mamma mia són algunes de les propostes.

Gornal Teatre presenta Juicio a los humanos, on els animals sotmeten als humans a judici. Imagina in Wonderland és la proposta de l’Asociación Grupo Teatro Imagina, un espectacle inspirat en Alicia al país de les meravelles.  Ela-Ela Teatre representa Les fenícies, d’Eurípides, per comprobar com l’ambició pel poder i la riquesa provoca el patiment a la gent del poble.

Temps per al cabaret a De Sitges al Paral•lel, de l’Associació Cultural Bellgrup. L’Associació Coordinadora de Col•lectius de Persones amb Discapacitat ens proposta el musical Mamma mia, la història d’una mare i els tres possibles pares de la seva filla. Assat 50 teatre fa a De la felicitat, un clam a l'amor, a la felicitat, a la superació, a l'encís, al lirisme i a l'atracció. Platea, Grup de Teatre Jove porta a escena la vida de Mariana Pineda i el Grup de Teatre V de B presenta Cinco flores para Hortensia, les tensions en el si d’una família que es reuneix per celebrar l’aniversaria de la matriarca.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400