Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Javier Ruibal

Data: 16 d'octubre de 2019
Hora: 21 h
Preu: 18 €
Lloc: L'Oncle Jack(L'Oncle Jack)
C. Roselles 32  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El trobador gadità Javier Ruibal ha anat acumulant un cançoner que porta al barret. O a la gorra, que l'utilitza més. El cantautor i guitarrista fa molts anys que fa brillar la seva creativitat. El seu talent impregna discos embrionaris, amb títols tan clarividents com 'Darse a vivir' –"Vuela, / apura el poco tiempo que nos queda, procúrate unas alas y a volar".

Durant la seva coherent trajectòria, sense concessions a la comercialitat, ha vist a molts col•legues perdre's "pel deliri obscè dels diners i l'èxit per l'èxit". Ruibal sobrevola la vacuïtat i desa la seva imaginació sobre les cordes d'una guitarra que toca com molt pocs cantautors. Per això, veure’l en la intimitat que propicien els concerts de CLUB Circuit és un luxe garantit.

Donar-se a viure. Javier Ruibal porta tanta vida conjugant el verb donar, que per fortuna també li ha tocat rebre. Ha guanyat la Medalla de Andalucía (2007) i el Premio Nacional de las Músicas Actuales (2017). I en el seu últim disc, ‘Paraísos Mejores’, comparteix micròfon i complicitats amb Juan Luís Guerra, Chico César, Glazz i Fetén Fetén.

Donar-se a viure. I curar cantant. Javier Ruibal sempre va voler curar. És més, anava per a metge. I, racons del destí, es va decantar per aquesta altra joglaresca vocació a Catalunya. La seva poètica, espiritual, mestissa i fronterera, ha deixat petjada en molts companys de professió que li consideren el mestre dels mestres.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400