Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Taller de Fotografia

Dies: 12, 19,26 de novembre 3 i 10 de desembre. de 17 a 19h
del 12 de novembre al 10 de desembre
Lloc: Centre Cultural Bellvitge-Gornal(Centre Cultural Bellvitge-Gornal)
PL Cultura 1, ET pis  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

En aquest taller es proposa la creació d'un projecte fotogràfic individual en el marc d'un treball col·lectiu en el qual les persones puguin reflexionar, analitzar i observar, per finalment capturar el que realment conforma la quotidianitat en aquests dies on malauradament, convivim amb el COVID-19. Posteriorment, es farà una selecció i una edició de les imatges per tal de fer una història visual del barri de Bellvitge i la posterior creació d’un fanzine.

El taller es farà en cinc sessions, el primer dia es farà una petita xerrada/introducció per presentar el taller i els seus objectius i ja sortirem a realitzar les primeres fotografies.

Les tres sessions següents quedarem a l'entrada del Centre Cultural Bellvitge - Gornal i des d'allà anirem caminant per la majoria d’indrets de Bellvitge i el Gornal.

La 5a i última sessió es farà dins de l'aula, on es visualitzaran totes les imatges i on entre tots/es es crearà la història visual per posteriorment dissenyar i realitzar un fanzine.

Un cop finalitzin les cinc sessions, cada alumne rebrà el fanzine en format físic. Aquest fanzine s’imprimirà i se li donarà a cada alumne al mateix Centre Cultural en el dia que s'acordi una vegada finalitzat el taller.

Monitor: Néstor Rives

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400