Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Taller de restauració i customització de mobles

del 2 d'octubre al 6 de novembre
Hora: de 18.45 a 21.15 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 43,5 €
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Lloc: 
AV Isabel la Catòlica 0032  (L'Hospitalet de Llobregat)

La restauració s’ocupa de recuperar l'aspecte i estat original d’un moble respectant en tot moment la seva essència i el pas del temps. La customització creativa s’ocupa d’actualitzar i transformar un moble vell per tal d’aconseguir una peça plena de personalitat que farà la nostra casa única
Tot i que pel seu aspecte final puguin semblar opcions antagòniques, totes dues intervencions s'ocupen de garantir la conservació de la peça i allargar-ne  la  vida útil.
Treballar en un moble no exigeix una gran habilitat manual ni cap talent ocult; només requereix de sentit comú, respectar uns criteris bàsics i seguir l'ordre del procés pas a pas.

Com que cada peça és única, seguirem un procés propi per a cada participant. A vegades es compartirà etapa amb altres companys, i d’altres  es treballarà de manera individual tot i que alhora estarem  atent a la feina dels companys.

El curs serà eminentment pràctic, però es complementarà amb petites càpsules teòriques, un dossier amb els continguts bàsics, receptes de productes i bibliografia sobre el tema.

Dies: els dilluns, 2, 9, 16, 23 i 30 d’ octubre  i  6, de novembre.
Horari: de 18,45 a 21,15 h
Preu: 43,50 euros
Durada: 15 hores
Professora: Mercè Benavent

El material necessari anirà a càrrec de cada participant.

En aquests moments la matriculació està complerta. Si voleu podeu enviar-nos per e-mail a ccultural.santjosep@l-h.cat el vostre nom , cognoms i un telèfon de contacte i us passarem a la llista d'espera.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400