Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Curs de quintet de vent a l'EMMCA!

del 19 de setembre de 2016 al 23 de juliol de 2018
Tipus d'entrada: Pagament
Punts d'inscripció/venda: Escola de Música - Centre de les Arts
Apunta't al quintet de vent de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet!

Una de les seccions de l'orquestra simfònica és el quintet de vent. Pots aprendre en aquesta formació i gradualment convergir cap a l'orquestra simfònica a l'aprofundiment en educació musical.

El quintet de vent està integrat per la flauta travessera, el clarinet, l'oboè, la trompa i el fagot.

Tenim tots els nivells! bàsic, aprofundiment i avançat.

Nivell bàsic: programa adreçat a nens i nenes i adolescents, des dels 8 anys amb una confecció dels grups adequada a la seva edat. És un programa sense requeriments previs. L'oferta per als infants de 8 a 12 anys s'articula en dues sessions setmanals: una dedicada a l'aprenentatge instrumental en grups d'instruments iguals i una altra a l'aprenentatge de la pràctica en conjunt en el conjunt instrumental del seu àmbit.

Nivell aprofundiment: programa amb requeriments previs: Haver superat els continguts en l'Educació Musical Bàsica a criteri del professorat. Aquest programa d'ensenyament és la continuïtat de l'educació musical bàsica, i afegeix una formació musical complementària a la formació instrumental i de conjunt. Aquesta formació musical complementària inclou els continguts necessaris per a comprendre el llenguatge musical propi de cadascun dels conjunts en els quals es desenvolupa la pràctica instrumental.

Nivell avançat: la formació musical avançada és un programa molt restringit a l'alumnat amb un possibe recorregut professionalitzador. Aquest programa d'ensenyament està reservata  l'alumnat amb vocació i capacitat per a continuar estudis professionalitzadors. La formació musical avançada prepara per a les proves d'accés als estudis de grau professional o de grau superior, d'acord amb les necessitats de cadascun dels estudiants. L'accés a la formació avançada requereix un informe favorable del/de la coordinador/a de l'àmbit i del/de la professor/a de l'especialitat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400