Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Emprendre en la ciutat del segle XXI

Campanya municipal d'actuacions prèvies al Mobile World Congress 2018
Data: 21 de febrer de 2018
Hora: 18.30 h
Data inici inscripció: 31/01/2018
Data fi inscripció: 21/02/2018
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet
EMPRENDRE EN LA CIUTAT DEL SEGLE XXI
Campanya municipal d'actuacions prèvies al Mobile World Congress 2018

El món dels negocis es troba en procés de canvi permanent. L’economia globalitzada, les transformacions en els estils de vida i de consum i l’omnipresència d’unes tecnologies que evolucionen vertiginosament tenen un impacte cabdal en l’activitat econòmica i en la forma com aquesta es genera i desenvolupa. Ni tan sols les bases fonamentals del sistema econòmic que ha estat predominant al llarg dels dos darrers segles en queden al marge.

El llibre “Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%”, de Boyd Cohen, parteix d’aquest marc per presentar un nou paradigma per a l’emprenedoria que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica, representada en gran mesura per allò que els anglosaxons anomenen “Commons”.

L’activitat consistirà en una presentació inicial dels continguts del llibre per part de l’autor i un posterior debat a partir de les intervencions de representants de l’àmbit polític, empresarial i acadèmic, que ens oferiran les respectives visions sobre aquest nou paradigma i sobre el futur de l’emprenedoria a casa nostra en general.
 
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400