Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Jornada de Jazz Manouche a Can Sumarro

Data: 16 de juny de 2018
Hora: 10.00 h
Duració aprox.:8 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Jardins de Can Sumarro, L'Hospitalet
Sabies que l'Escola Municipal de música - Centre de les Arts és l'única escola que ofereix una oferta formativa de jazz manouche a nens, joves i adults? Si no ens coneixes, vine a la jornada de l'estil i descobreix com sona la música de Django Reinhardt!

Des de fa dos anys, els jardins de Can Sumarro de L'Hospitalet es converteixen, un dissabte del mes de juny, en el lloc de trobada dels músics i aficionats al jazz manouche. Els alumnes de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts posaran la música amb els seus concerts de final de curs, hi haurà jam sessions, esmorzar, vermut, barbacoa per dinar...

Aquest any també vindrà l'alumnat de l'escola Josep Janés que participant del tàndem LH amb l'EMMCA aprenen a tocar jazz manouche en horari lectiu.

Tot amb l'única intenció de passar una bona estona i de compartir tots junts una jornada acompanyats de la música de Django Reinhardt.

Un dels actes més especials de l'estil a L'Hospitalet i que gràcies a l'EMMCA aconsegueix que la pràctica artística esdevingui un espai de construcció de comunitat en el qual els diversos sectors socials de la ciutat conviuen per tocar o actuar junts.

És una jornada organitzada per l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts, l'Asociación Jazz Manouche, Festival Django L'H i la col·laboració de la Fundació Daniel et Nina Carasso.
Més informació a: http://jornadajazzmanouche.albertbello.com/
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400