Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Clàssics a la Torrassa: Concert  Trio Arjé 

Organitza: CCCT i Comissió d’Actes Culturals M.D. Desemparats
Data: 28 de setembre de 2018
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Una de les combinacions instrumentals de referència a la música de cambra és el trio de cordes. Compost per un violí, una viola i un violoncel, és al final del període clàssic quan arriba  a la sala de concerts, convertint-se,  junt amb el quartet de corda, en una de les formacions protagonistes del repertori cambrístic. Cada instrument realitza la seva part igual o de semblant importància que els altres i del diàleg entre ells sorgeix essencialment la música pura.

Integrants del TRIO ARJÉ:

SARA BALASCH, violí
Va estudiar el Grau Superior de Música al Liceu de Barcelona, i va continuar els estudis de Master a l’escola Codarts a Rotterdam. Entre d’altres, ha  treballat amb l’Orquestra de Cadaqués, Terrassa 48, The Nieuwe Philharmonie Utrecht i a l’Orquestra de les Illes Balears. Ha treballat amb diverses formacions de música de cambra (trio de corda, quartet, quintet…)  i actualment combina la seva tasca interpretativa orientada en el món de la música de cambra i l’orquestra amb la docència.

PEPI IZQUIERDO, viola
Ha estudiat el Grau Superior de viola al Liceu de Barcelona, guanyant juntament amb Sara Balasch (quartet Kalós) el Premi Extraordinari de Música de Cambra.  Ha estat membre de l'Orquestra de Joves Intèrprets dels Països Catalans, la Jove Orquestra Athenea, La Jove Orquestra de l’Auditori de Girona, Camerata de Sant Cugat, Orquestra de Cambra de l’Empordà, l'Orquestra Simfònica del Vallès, etc. Amb inquietuds artístiques multidisciplinars, ha creat diversos espectacles amb ballarins, actors i acròbates. Actualment treballa a  diverses escoles de Música.

NICO COBO, violoncel
Va acabar els estudis de Grau Superior de Violoncel a l'ESMUC, continuant amb el Master al Conservatori d'Amsterdam. Va ser seleccionat  en Joves Orquestres i festivals com: JONC, JONDE, Schleswig Holstein Music Festival, Pacific Music Festival. Actualment col•labora amb l’orquestra Camera Musicae, Orquestra del Teatre del Liceu i Orquestra de la RTVE. Apassionat de la música de cambra i combina la carrera artística d'interpretació amb la docència als Conservatoris de Tarragona i Tortosa.

Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa amb la col•laboració de la Comissió d’actes culturals Mare de Déu dels Desemparats, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400