Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Festival Curtcircuit amb Manos de topo + Nico Roig

Depósito Legal
Veure imatge de Festival Curtcircuit amb Manos de topo + Nico Roig (nova finestra)
Data: 22 de maig de 2015
Hora: Divendres, a les 21.30 hores
Preu: 10 €
Lloc: Depósito Legal
Carrer Santa Anna, 14
El Festival Curtcircuit torna amb més grups i molta música a diferents sales de L’H. Depósito Legal acull l’espectacle Manos de topo + Nico Roig.

Manos de topo, una de les formacions més personals de Barcelona i que més amors i odis desperta, torna als escenaris després de tres anys de silenci discogràfic. A les seves lletres, el quartet segueix cantant-li a l’amor i a les relacions humanes, amb tocs de paròdia i ironia, la diferència és que ara ho fan des de l’autoedició. El resultat són deu cançons que parlen de caminar nous camins, de crear senders diminuts al marge de les rutes “sentimentals” oficials.

Nico Roig  presenta Les dones macabres, el seu segon disc com a cantautor. La música delicada i colorista de l’artista barceloní contrasta sovint amb unes lletres crues i amb cert humor negre que, des d’un rerefons recòndit, conviden a relativitzar les situacions dramàtiques de la vida. Un nou treball que Roig presenta després de dos anys girant per tot Catalunya i dedicant-se a molts altres projectes i col•laboracions entre Barcelona i Brussel•les Us Meus Shorts, The Crappy Mini Band, Pau Vallvé, Maria Coma, Refree, Kiko Veneno i Every Cloud Has a Silver Lining, entre d’altres.

Per comprar entrades

Agenda de concerts CurtCircuit

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400