Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Fàbrica de Joguines

del 27 de desembre de 2020 al 5 de gener de 2021
Tipus d'entrada: Lliure
Punts d'inscripció/venda: Reserva d'entrades
Lloc: Can Trinxet

A partir del 27 de desembre, els treballadors reials instal·len a Can Trinxet la Fàbrica de Joguines, per comprovar que totes les comandes estiguin preparades per a la nit de Reis. Un mapping a la façana de Can Trinxet rebrà els visitants i els treballadors reials —trapelles i divertits— i els convidarà a entrar i visitar la fàbrica. A l’interior trobaran diferents espais, inclosa una oficina de correus, on els nens i les nenes podran lliurar les cartes i rebre un certificat conforme l’han entregat.

Visitaran l’empaquetadora veuran com els treballadors reials obren les cartes, les miren i empaqueten els regals. I al magatzem comprovaran com s’amunteguen els regals amb el nom del seu destinatari per repartir-los la nit de Reis.

Per a la tranquil·litat de tots, una projecció difondrà un missatge dels tres Reis de l’Orient confirmant que estan rebent totes les cartes i que aviat tindran notícies seves.

La Fàbrica de Joguines estarà oberta del 27 de desembre al 5 de gener, de 17 a 21 hores.

Tancat els dies 31 de desembre i 1 de gener.

Per complir rigorosament les mesures de protecció i seguretat, per accedir a la Fàbrica de Joguines caldrà fer una reserva prèvia via Internet en aquest enllaç

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400