Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Campament Reial

del 27 de desembre de 2020 al 5 de gener de 2021
Hora: 17 a 21h
Punts d'inscripció/venda: Reserva d'entrades
Lloc: Parc de les Planes

Enguany els Reis han decidit instal·lar un campament al parc de les Planes. El 27 de desembre els patges tindran a punt les carpes reials per esperar l’arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar. Les tres carpes identifiquen la procedència dels seus inquilins: la carpa de Melcior prové de les faldes de l’Himàlaia; la de Gaspar, de les terres més àrides de l’Orient, i la de Baltasar, de l’Àfrica negra.

Un carilló gegant de Nadal permetrà l’entrada dels visitants. Un cop a dins no hi faltaran l’estel de Nadal, els carters amb les bústies, els recollidors de xumets, la Carbonera, la carrossa dels Regals, els llits d’anar a dormir, la xemeneia que treu fum amb el forn del carbó...

El campament és ple d’animació i música, però també s’hi fa molt feina. Cotxes carregats de regals arriben des de la Fàbrica de Joguines per omplir la carrossa dels regals; els treballadors reials recorren el campament amb les cartes que els Reis ja han llegit, i una ambulància molt especial recorda als assistents les mesures sanitàries que cal respectar.

Del 27 de desembre al 5 de gener, de 17 a 21 hores. Tancat els dies 31 de desembre i 1 de gener.

L’activitat del Campament Reial del dia 29 està adaptada a públics amb necessitats especials (funció sense llums, música, sorolls forts...)

Per complir amb les mesures de seguretat marcades per frenar la Covid-19, l'entrada al Campament Reial es farà amb reservea prèvia d'entrades via Internet a través d'aquest enllaç.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400