Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Col·lapse. Joan Morey

Veure imatge de Col·lapse. Joan Morey (nova finestra)
Data: 19 de setembre de 2018
Hora: 19 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre d'Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats
Sant Adrià, 201  08030  Barcelona
COL•LAPSE és el darrer projecte coral de Joan Morey produït pel Centre d’Art Contemporani de Barcelona-Fabra i Coats i el Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat que fa un recorregut pels seus darrers treballs que fluctuen amb la intersecció entre teatre, cinema, filosofia, sexualitat i subjectivitat.

El projecte es divideix en tres parts:
•Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats (20.09.18 / 13.01.19)
Màquina desitjant, màquina de treball. Revisa deu projectes importants de l’artista pertanyents als darrers quinze anys. Aquesta mostra s’organitza al voltant de vitrines i pantalles de vídeo, a la manera de sarcòfags o reliquiaris, acompanyades de peces sonores i un programa d’extractes de performances en viu.

•Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (23.11.18 / 13.01.19)
COS SOCIAL [Lliçó d’anatomia]. Exposició de la versió definitiva de l’exposició itinerant Cos social, consistent en una presentació en evolució de la videoperformance COS SOCIAL [Lliçó d’anatomia], produïda el 2017 gràcies al Premi de Videocreació de la Xarxa de Centres d’Arts Visuals de Catalunya, Arts Santa Mònica, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i LOOP Barcelona. ....
   
•Màquina esquizofrènica (10.01.19)
Consisteix en una gran performance inèdita que tindrà lloc el gener de 2019 en una ubicació molt rellevant de Barcelona però que, de moment, es manté expressament en secret. L’acció en viu s’integrarà en la narrativa, més extensa, del passat físic i discursiu d’aquest espai.

Comissariat: Latitudes
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400