Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Sessions familiars de Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva

12 i 19 d'abril a l'Escola Mare de Déu de Bellvitge
del 12 al 19 d'abril
Hora: dijous, 16'30h a 18h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Reservada
Organitzadors: Organitza l'escola i AMPA Mare de Déu de Bellvitge promogut pel Programa municipal PAEF
Els tallers de debat educatiu promoguts des del Programa d'Acompanyament a les Famílies continuen amb la programació de les sessions per aquestes properes setmanes.

Els propers dijous, 12 d'abril, i dijous, 19 d'abril, el debat amb famílies estaran centrant en la "Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva", tindran lloc al centre educatiu de primària, l'Escola Mare de Déu de Bellvitge.

El Taller de Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva està impartit per les tècniques del Servei de Mediació Comunitària municipal en el marc de l'acord amb l'acompanyament i suport del PAEF per realitzar 6 tallers d'aquest tipus al llarg del curs escolar als centres educatius de primària amb la intenció d'arribar als 6 districtes de la ciutat.

La primera sessió estarà més centrada en la Gestió Positiva del Conflicte, a partir de l'experiència de les famílies que participen s'identificaran elements que internvenen en un conflicte. La segona sessió en la Comunicació com a eina per a gestionar el conflicte, a partir de jocs de rol es treballarn diferents maneres per abordar un conflicte.
 
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400