Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Sessions familiars de Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva

12 i 19 d'abril a l'Escola Mare de Déu de Bellvitge
del 12 al 19 d'abril
Hora: dijous, 16'30h a 18h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Reservada
Organitzadors: Organitza l'escola i AMPA Mare de Déu de Bellvitge promogut pel Programa municipal PAEF
Els tallers de debat educatiu promoguts des del Programa d'Acompanyament a les Famílies continuen amb la programació de les sessions per aquestes properes setmanes.

Els propers dijous, 12 d'abril, i dijous, 19 d'abril, el debat amb famílies estaran centrant en la "Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva", tindran lloc al centre educatiu de primària, l'Escola Mare de Déu de Bellvitge.

El Taller de Resolució de Conflictes i Comunicació No Agressiva està impartit per les tècniques del Servei de Mediació Comunitària municipal en el marc de l'acord amb l'acompanyament i suport del PAEF per realitzar 6 tallers d'aquest tipus al llarg del curs escolar als centres educatius de primària amb la intenció d'arribar als 6 districtes de la ciutat.

La primera sessió estarà més centrada en la Gestió Positiva del Conflicte, a partir de l'experiència de les famílies que participen s'identificaran elements que internvenen en un conflicte. La segona sessió en la Comunicació com a eina per a gestionar el conflicte, a partir de jocs de rol es treballarn diferents maneres per abordar un conflicte.
 
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400