Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Els dijous d’estiu a Santa Eulàlia

Veure imatge de Els dijous d’estiu a Santa Eulàlia (nova finestra)
Data: 19 de juliol de 2018
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Pati interior del Centre Cultural SantaEulàlia – c. de Santa Eulàlia, 60
Summer Experience presenta una proposta de dansa, circ, teatre, humor i música acompanyada de bona gastronomia i millor rotllo. Avui l’humor de dos pallassos de la vella escola i Oli Comediscos, Dj resident a la Salamandra que posa en solfa tots els estils musicals.

A les 20 h
La bella tour

La bella tour és una paròdia de com dos pallassos de la vella escola intenten sobreviure al món modern fent l’únic que saben fer, encara que no ho facin de la manera més ortodoxa. És la història de dos amics que, de vegades, deixen que els seus problemes personals surtin a la llum en escena, oblidant que el públic n’és testimoni en tot moment. Dos personatges sense sentit del ridícul que intenten seguir amb el seu propòsit passi el que passi: portar l’espectacle endavant i aconseguir el riure del públic.

De 21 a 22.30 h
Oli Comediscos DJ

Oli Comediscos és Dj resident a la sala Salamandra de L’Hospitalet. El seu lema és: “balla amb estil a la jungla urbana”. Un Dj sense complexos que fa honor al seu nom, i que converteix l’eclecticisme en la seva millor arma. Les seves sessions es caracteritzen per treure a la pista tots els estils musicals (pop, funk, rumba, rock, reggae, mestizo, etc.) sense miraments cronològics. Sempre aconsegueix que el públic acabi la sessió esgotat de tant ballar.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400