Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Càpsules Escèniques Familiars

Data: 26 de maig de 2018
Hora: 18 h
Data inscripció: 26/05/2018
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 5 €
Organitzadors: Plàudite Teatre Espai d'Arts Escèniques
Centre Cultural Santa Eulàlia
Grup de Comerciants de Santa Eulàlia
Punts d'inscripció/venda: Equipament Municipal de Plaça Europa
Lloc: Equipament Municipal de Plaça Europa
4 propostes escèniques de 15 minuts en llocs insòlits. Us portem a gaudir de 4 espectacles a tocar dels artistes, amb un programa excepcional. El punt de trobada és l'equipament municipal de la plaça d'Europa.

Hula Hopp
THANK GOD IS FRIDAY
Amelia Cadwallader

És divendres a la nit i després d’una setmana d’oficina Maple Staplegun està llesta per demostrar al món que ella no és una secretària qualsevol. Armada amb els seus hula hoops i una actitud estrafolària, vol mostrar al món que dins de cada secretària hi ha una cabaretera esperant a sortir. L’artista busca la connexió del publico i convida a que tothom sigui part de l’espectacle. Clown i comèdia física d’alt nivell tècnic circense.

Música i claquè
SWING AND TAP!
Químic Trio & Ruth Chavarrías

Una magnífica ocasió per cabussar-vos dins l’historia del Jazz instrumental i del seu fidel acompanyant: el claqué. Un recorregut inoblidable que no us podeu perdre! Tres músics: Lloreç Colomar (piano), Quim Solies (contrabaix) i Quim Cubero (bateria) faran moure’s les inquietes sabates de la Ruth Chavarrías. Us captivaran!

Teatre d’ombres
EL TURBANT MÀGIC
El Gecko con Botas

Dins dels paisatges d’Indonesia, un heroi que salvarà el destí d’un poble amb el seu turbant màgic. Un magnífic teatre d’ombres al més pur estil oriental. Us encantaran!

Comèdia i circ
GRUMPY PANTS
Amb Kiki Vita

Grumpy Pants és un personatge extravagant, eixelebrat i excèntric, que sembla escapat d’un còmic. Amb una capacitat única per comunicar-se a través de la seva pell de goma ens convida a abandonar la vida real i entrar dins del seu món. Un viatge increïble entre la manipulació d’objectes i moments absurds d’hilarant comicitat
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400