Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Elèctric i llunyà - Activitat educativa

Activitat educativa al voltant de l'exposició
del 20 de febrer al 25 de maig
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Punts d'inscripció/venda: serveieducatiu@l-h.cat o al telèfon 934 032 620
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La duració de l'activitat per a infantil i primària és d'1 h i 15 min.
Ernesto Ventós, col·leccionista, artista i creador d’essències ha fet del sentit de l’olfacte la seva eina de treball. El sentit de l’olfacte activa una zona del subconscient relacionada amb les nostres emocions d’una manera molt més intensa que altres sentits, com  la vista o l’oïda. En la col·lecció olorVISUAL el fil conductor és l’olor i la capacitat de les obres de despertar un record.

L’exposició consta d’una selecció d’obres d’autors nacionals i internacionals representatius de la fotografia contemporània agrupades temàticament i estèticament en els següents àmbits: fàbriques o espais fabrils, paisatges construïts, paisatges naturals, paisatges habitats, l’olor dels colors, aromes de records i records d’ambient gris fosc.

Per a cadascun d’aquests ambients s’han creat expressament essències que responen a associacions entre allò visual i allò olfactiu, proposant una experiència única per als sentits. L’edifici de Tecla Sala, antiga fàbrica tèxtil reconvertida en un espai d’art i de cultura, també serà protagonista d’una creació olfactiva singular a càrrec del perfumista Ernesto Ventós.

Activitat educativa adreçada a educació infantil, primària, ESO, batxillerat, cicles formatius, educació especial i d’adults.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400