Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Los Dioses y Dios

Rafael Álvarez "El Brujo"
Los Dioses y Dios (El Brujo)Veure imatge de Los Dioses y Dios (El Brujo) (nova finestra)
Data: 10 de febrer de 2023
Hora: 20 hh
Duració aprox.:1 hora 40 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 22 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Los Dioses y Dios, és un recorregut sorprenent, emocionant i còmic per la mitologia o mitologies a les que s’aferra l’ésser humà quan s’apropa a l’abisme d’allò desconegut. No hi ha ciència que pugui il·luminar l’origen desconegut o el destí final de l’existència. Per això existeix l’art, la metàfora, el conte, el teatre, el relat.

El veritable interès dels mites grecs és que la cultura del mediterrani va fer els deus a la seva imatge, cosa que no passava en altres cultures. Els grecs eren més realistes i existia una relació entre els éssers humans i els divins. Els grecs ens transporten a una època on la relació amb la mare terra i l’home era evident, oberta i sense precedents. La mitologia ens deixa apreciar la màgia dels grecs. Un únic món amb una única  cerca d’allò més essencial. Al cap i a la fi, nosaltres, els homes portem tota l’eternitat intentant esbrinar i explorar una mateixa cosa: un sentit a la nostra existència i un ¿què hi ha després? Veritablement no podem dir que trobarem la solució, però si podem assegura’ls-hi que gaudirem de la cerca.

En aquest treball de luxe hi ha amor, humor i una essència: el teatre és vida i és divertit. En aquest joc que va dels deus a lo diví és on podrem gaudir de l’elegància del mestre Rafael Álvarez “El Brujo” i el seu domini de l’escenari. Que així sigui.

Versió i direcció, interpretació: Rafael Álvarez “El Brujo”
Música en directe, Javier Alejano

Reflexió lliure a partir de “Anfitrió” de Plauto.

Espectacle en castellà
Durada: 100 min

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400