Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Curs d'orquestra de corda a l'EMMCA

del 19 de setembre de 2016 al 23 de juliol de 2018
Tipus d'entrada: Pagament
Apunta't a l'orquestra de corda de l'Escola Municipal de Música - Centre de les Arts de L'Hospitalet.
Una de les seccions de l'orquestra simfònica és l'orquestra de corda. Pots aprendre en aquesta formació i gradualment convergir cap a l'orquestra simfònica a l'aprofundiment en educació musical.
L'orquestra de corda està integrada per la família de la corda fregada, els violins, les violes, els violoncels i els contrabaixos.

Tenim tots els nivells! Bàsic, aprofundiment i avançat.

Nivell bàsic: programa adreçat a nens i nenes i adolescents, des dels 8 anys amb una confecció dels grups adequada a la seva edat. És un programa sense requeriments previs. L'oferta per als infants de 8 a 12 anys s'articula en dues sessions setmanals: una dedicada a l'aprenentatge instrumental en grups d'instruments iguals i una altra a l'aprenentatge de la pràctica en conjunt en el conjunt instrumental del seu àmbit.

Nivel Aprofundiment: programa amb requeriments previs: Haver superat els continguts de l'Educació Musical Bàsica a criteri del professorat. Aquest program d'ensenyament es la continuïtat de l'educació musical bàsica, i afegeix una formacio musical complementària a la formació instrumental i de conjunt. Aquesta formació musical complementària inclou els continguts necessaris per a comprendre el llengautge musical propi de cadascun dels conjunts en els quals es desenvolupa la pràctica instrumental.

Nivell Avançat: la formació musical avançada és un programa molt restringit a l'alumnat amb un possible recorregut professionalitzador. Aquest programa d'ensenyament està reservat a l'alumant amb vocacio i capacitat per a continuar estudis professionalitzadors. La formació musical avançada prepara per a les proves d'accés als estudis de grau professional o de grau superior, d'acord amb les necessitats de cadascun dels estudiants. L'accés a la formació musical avançada requereix un informe favorable del/de la cooordinador/a de l'àmbit i del/de la professor/a de l'especialitat.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400