Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

World Masters Weightlifting Championships - L'Hospitalet 2018

L’Hospitalet acollirà a l’agost el Campionat Mundial d’Halterofília Màster
del 17 al 25 d'agost
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Poliesportiu Municipal Gornal(Poliesportiu Municipal Gornal)
C. Can Tries 20  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
És el primer cop que la ciutat organitza directament un esdeveniment esportiu de caràcter mundial i amb un volum de visitants tan elevat, ja que en total, entre participants, acompanyants i tècnics, passaran per la ciutat unes 3.000 persones.

La prova comptarà amb la participació d’esportistes de més de 35 anys en diferents categories —amb competidors de fins a més de 80 anys. Alguns dels participants han estat campions olímpics i del món.

La competició es farà al Poliesportiu Municipal Gornal, la instal•lació esportiva més moderna de la ciutat, inaugurada el 2015, i amb bones comunicacions viàries i de transport públic.

La qualitat de les instal•lacions esportives i hoteleres de L’Hospitalet i la seva ubicació consoliden la ciutat com a destinació de turisme esportiu, tant per a la convocatòria d’esdeveniments esportius de gran abast —com aquest campionat— com per a la realització de campus esportius, concentracions preparatòries i estades, entre d’altres.

Actualment està en marxa una campanya de captació de voluntariat per al Mundial, persones que realitzaran diferents tasques de suport durant la realització de la competició. Més informació del Campionat a la pàgina www.weightliftinglh2018.com . Els interessats a participar com a voluntari/voluntària poden adreçar-se al correu electrònic voluntariadolh2018@gmail.com.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400