Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Rise, Companyia Wonderground 

Quinzena Metropolitana de la Dansa
Data: 19 de març de 2021
Hora: 18:30h
Duració aprox.:40 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: Gratuït
Lloc: 

Plaça de La Bòbila

El duet Wonderground, amb el seu característic equilibri entre poesia, detall i cruesa del moviment, crea una dansa on utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

Quan es troben, comparteixen. I ho fan de mil maneres. Però és des del que és simple, peculiar i personal, que transformen el que són i s’aboquen a l'essència de les vides. Les preguntes inflamen la possibilitat de canvis i l'espai urbà pot travessar les formes rectangulars i esdevenir metafòric, transversal, catàrtic o poètic. Trobar-te, trobar-nos, sigui allà on sigui, esdevé un ritual de deixar-se veure. RISE és una dansa que utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació.

Wonderground és una companyia d’arts vives formada per la ballarina catalana Roser Tutusaus i el ballarí israelià Tom Weksler, amb seu a Barcelona però amb projecció internacional. Wonderground té un enfocament artístic multidisciplinari que s’inspira i barreja la dansa amb filosofia, acrobàcia, literatura, arquitectura, vídeo o arts marcials. Els espectacles de la companyia es caracteritzen per un equilibri entre poesia, detall i la cruesa del moviment.

INSCRIPCIONS

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400