Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

El Pot Petit

A l’Aventura!
Data: 9 de febrer de 2019
DiaHora
9 de febrer16:00
9 de febrer18:00

Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
ENTRADES EXHAURIDES!!

Entrades SESSIÓ DE LES 16 HORES

Entrades SESSIÓ DE LES 18 HORES


La Jana, en Pau i la Melmelada Band s’han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi, àvia o animal haguts i per haver, sense poder viure una bona aventura! I és que durant aquest temps han viscut moltes aventures a dins del Pot Petit, que han convertit en cançons i que tenen moltes ganes de compartir amb tots vosaltres.

Així doncs, en aquest concert ens presentaran nous personatges d’El Pot Petit i noves històries, que ens faran gaudir d'una aventura única. Un concert màgic i participatiu per gaudir amb família!

La companyia

El Pot Petit presenta el nous temes del seu tercer disc A l'Aventura!, amb un gran concert per a públic familiar on combinen la música amb els titelles i el teatre.

Amb més de 15.000 còpies venudes dels seus dos anteriors discs, de més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consoliden com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar.

Amb aquest tercer disc, El Pot Petit consolida el projecte i dóna molta importància a la música de qualitat, apta per a petits i grans, sense oblidar la posada en escena que els fa especials: jugant amb la màgia dels titelles, dels personatges d’en Pau, la Jana, la Melmelada Band i de tot el seu món màgic.

ENTRADES EXHAURIDES!!
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400