Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Cicle de Cinema Negre "Res no és el que sembla": La Huella, de Joseph K. Mankiewicz 

Les aparences enganyen. Res no és el que sembla. Esteu avisats.
Data: 6 de novembre de 2015
Hora: Divendres, 19:00h
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Biblioteca la Bòbila
Lloc: Biblioteca la Bòbila(Biblioteca la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Un marit que convida l’amant de la seva dona per proposar-li una solució amb la qual tots dos en sortiran beneficiats. Un amic de la infantesa que apareix casualment i que fa tot el possible per a la felicitat del seu amic. Un ric i poderós advocat que sota la pressió d’un interrogatori confessa els racons més íntims de la seva ànima. Un atracador que es fa passar per un amic d’una amiga per entrar a casa d’un perfecte amfitrió... Quatre situacions que demostren que les aparences enganyen. Res no és el que sembla...
La Huella
Títol original: Sleuth, Regne Unit, 1972
Director: Joseph L. Mankiewicz
Intèrprets:  Laurence Olivier, Michael Caine, Alec Cawthorne, John Matthews, Eve Channing, Teddy Martin

Argument: Andrew Wyke es un prestigiós escriptor de novel·les policíaques. A més, la seva passió pels jocs d’enginy i les endevinalles l’han portat a convertir la seva mansió en una mena de museu, on s’exposen els joguets i mecanismes més extravagants. Una tarda convida a casa seva a Milo Tindle, amant de la seva dona i propietari d’una cadena de salons de bellesa, per proposar-li un enginyós pla del que ambdós en sortirien beneficiats.

Curiositats:
  • Nominat a l'Òscar a la millor banda sonora, malgrat això no es trobava entre les cinc nominades quan es van fer públiques. Es va afegir a posteriori quan l'Acadèmia va declarar no elegible la banda sonora d'El Padrí.
  •  
  • Michael Caine era la tercera opció per al paper de Milo Tindle, després d'Albert Finney, que va ser descartat per estar massa gras i d'Alan Bates, que va rebutjar el paper.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400