Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Presentació del llibre Una escena inesperada, de Francisco Escaño

Data: 27 de febrer de 2019
Hora: 19 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca la Bòbila(Biblioteca la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
En tornar un diumenge a casa seva com cada cap de setmana, Beatriz troba al seu pare mort i transvestit al mejador. El seu pare és el president d'una poderosa i enigmàtica empresa anomenada Imagina. L'impacte és brutal. Però no triga a sorgir el terrible dubte: es tracta d'un assassinat i per tant l'escenari és un muntatge pensat per destruir la imatge i la reputació del seu pare... o es tracta d'un accident? Aquesta possibilitat significaria per a Beatriz que el seu pare no era l'home que ella pensava... Juntament amb el seu xicot Carlos, per a enfrontar-se a la inesperada escena, haurà de pensar bé com gestionar la vergonyosa i traumàtica situació perquè ningú sàpiga la forma en què va aparèixer mort Thomas Karlstomdreyer. 

La trama revelarà les suspicàcies entrorn el poder i mostrarà a tota una sèrie de personatges en l'ombra, a quin més tèrbol, tots ells candidats a ser l'assassí de Thomas Karlstomdreyer. Per conèixer la veritat, i sobretot per poder mantenir el secret de la mort del seu pare, Beatriz contractarà Luis Rubio, un detectiu privat al qual Thomas va confiar en el passat un delicat assumpte. 

L'autor: Nascut a Barcelona en 1971, llicenciat en Filosofia en 1998, compagina l'escriptura amb la seva labor professional en RENFE com a Maquinista Cap de Tren. En 1999 va quedar finalista en el Premio de Literatura Amateur Planeta Agostini amb el seu primer llibre de contes. En 2009 va quedar finalista amb el seu conte El dia dels morts en el Primer Premio de Relatos de l'Editorial Círculo Rojo, conte que es va publicar en l'antologia de relats de terror Déjame Salir. En 2013 s'inclou el seu relat La uña  en l'Antologia de terror Amentia (www.amazon.es/amentia-varios-autores/dp/1505810558).
Ha publicat les novel·les La calle del quebrado (Septem Edicions 2006) i El mundo de las sombras  (Tandaia, 2015).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400