Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Mostra de teatre de Pla d'entorn

Data: 24 de maig de 2017
Tipus d'entrada: Amb invitació
Lloc: 
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)
El professorat de teatre de l’Escola Municipal de Música - Centre de les Arts ha acompanyat al llarg del curs al professorat de diferents centres educatius de la ciutat, per treballar amb el teatre com a eina educativa dins les aules. Aquesta mostra ensenya el resultat de la feina feta per part d'alumnat i professorat durant tot el curs.

Els Plans educatius d’entorn són una proposta educativa que vol donar resposta a les múltiples necessitats de la nostra societat. Són instruments per donar una resposta integrada i comunitària a les necessitats educatives, coordinant i dinamitzant l’acció educativa en els diferents àmbits de la vida dels infants i joves.

El treball cooperatiu de l’equip directiu de les escoles implicades i l’Escola Municipal de Música – Centre de les Arts i del professorat d’ambdues institucions ha possibilitat dur amb èxit aquest projecte que impacta positivament sobre els infants, tant des de les competències individuals, el seu èxit escolar, la satisfacció de les seves famílies, el reconeixement de les institucions i la mateixa ciutat de L’Hospitalet.

El resultat el podreu veure el dimecres 24 de maig en un espectacle al Teatre Joventut. Una mostra espectacle que representarà el treball artístic fet amb il·lusió i esforç durant aquests mesos
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400