Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició: Paisatges de cine

Dins el projecte Botigart
del 21 de setembre al 16 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre Cultural Sant Josep
Lloc: Senza Tattoo, carrer d'Enric Prat de la Riba, 302, www.senzatattoo.com
L’exposició que presentem es vertebra entorn d’una sèrie d’imatges que suggereixen paisatges de cinema, de vegades reals i d’altres imaginaris, però sempre familiars. Com diu Jean Luc Godard: "Les pel·lícules són un món de fragments".

El monotip, tècnica gràfica a cavall entre el gravat i la pintura, permet a l’artista elaborar el seu treball sobre una planxa o matriu que posteriorment rebrà la pressió del tòrcul per ser transferida al paper, i que tindrà com a resultat una sola estampació.

En aquesta ocasió, Goretti Pascual, que forma part del col•lectiu G-PRINT del TPK de L’Hospitalet, i que habitualment treballa en el camp de l’experimentació contemporània al voltant de les possibilitats del gravat, ens mostra un conjunt de 25 obres, en petit i gran format.

Inauguració: el dijous 21 de setembre a les 19 h
Senza Tatoo, Carrer Enric Prat de la Riba, 302, www.senzatatoo.comBotigart és un projecte de col•laboració entre el Centre Cultural Sant Josep i els comerciants dels barris del Centre i de Sant Josep per donar alternatives a joves artistes.


Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400