Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

El Districte Cultural participa al festival Understanding Design

del 17 al 19 de maig
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Diversos emplaçaments
El Districte Cultural participa a la quarta edició del festival Understanding Design, una trobada de disseny i innovació amb la participació de més de 25 dissenyadors i  un programa que inclou exposicions, instal•lacions, conferències i workshops.

Amb el títol New Realities, creadors i dissenyadors d'àmbit nacional i internacional exploraran el paper del disseny en la concepció de nous escenaris tant físics com virtuals.

17 de maig, de 19.30 a 22 hores. A l’estudi dels artistes, al carrer de Cobalt, 53
Instal•lació dels artistes Lolo & Sosaku

La instal•lació Intern s’inspira en el "golem" que en el folklore medieval i en la mitologia jueva, és un ésser animat fabricat a partir de matèria inanimada.

La parella de pintors, escultors i videoartistes treballen junts des del 2004 a Barcelona i van obrir camí a l’experimentació. Fa uns anys van començar a treballar amb escultures sonores amb elements de la natura que cobren vida, muntatges geomètrics de línies simples, amb cordes, fusta i pènduls.

19 de maig, de 9 a 16 hores. Avinguda de Josep Tarradellas, 171
Workshop a l’Escola Superior de Disseny ESdesign

Dirigit per l’estudi d’arquitectura Maio, per treballar al voltant de la idea de la fragilitat i la seva relació amb l’arquitectura. L’objectiu és acostar a experiències presencials els estudiants de disseny que fan formació virtual i, alhora, guanyar més adeptes al disseny a través de la formació.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400