Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El Mago De Oz

Veure imatge de El Mago De Oz (nova finestra)
Data: 11 de març de 2017
Hora: 19 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Adaptació del popular llibre de fantasia escrit per Lyman Frank Baum, El Meravellós Mag d’Oz. Aquest relat explica el viatge de Dorothy i el seu gosset Totó des de la grisenca Kansas fins al surrealista país d'Oz.  En el seu afany per trobar la manera de tornar a casa, la Dorothy haurà d'emprendre un viatge per un camí de rajoles grogues per trobar al gran mag d'Oz, l'únic ésser màgic capaç de resoldre el seu problema.

A més, durant aquest trajecte coneixerà ni més ni menys que a un espantaocells, un home de llauna i un lleó covard, que s’uniran a ella per intentar trobar allò que els falta: un cervell, un cor i el coratge. Amb la seva ajuda, la Dorothy haurà de superar les traves d’una bruixa malvada i convèncer el mag per realitzar els seus desitjos.

Amb aquest espectacle Believe teatre pretén donar un nou toc estètic a l'obra, barrejant el que és clàssic amb elements moderns. Un conjunt de tècniques d’expressió noves, com ara jocs de llums i ombres, projeccions en interacció amb els actors o moviments lluminosos a la foscor, fan d’aquest espectacle una experiència per gaudir-ne en família.

Autor, Lyman Frank Baum
Producció, Pablo Naveira / Mario López
Coreografía i direcció,  Elisabeth Marín
Guió i Animació, Arnau Gallén
Direcció d'Iluminació, Andrea Morandeira

Intèrprets: Elba Romero (Dorothy), José Tobella (l’Espantaocells), Óscar Domínguez (l’Home de Llauna), Jordi Farrés (Lleó), Mar Solà (Bruixa de l’Oest), Judith Puig (Glinda), Christian Escudero (Mag d’Oz).

Ballarins: Aina Casanova, Anna Segalà, Ceci Montanyà, Edu Lacueva, Joan Santacana, Marta Gregorio.

Espectacle familiar
Espectacle en castellà i català

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400