Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

XV Cicle L'H Blues & Boogie

Del 23 d'octubre al 28 de novembre
Veure imatge de XV Cicle L'H Blues & Boogie (nova finestra)
del 23 d'octubre al 28 de novembre
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Punts d'inscripció/venda: Inscripcions a les activitats i concerts gratuïts enviant un missatge de WhatsApp al 629 971 892, posant el teu nom i les places que vols reservar (màxim 2). Les inscripcions s’obriran 7 dies abans de la celebració de cada concert.
Lloc: Centre Cultural Collblanc-La Torrassa(Centre Cultural Collblanc-La Torrassa)
C. Mare de Déu dels Desemparats 87  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

El Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet continua amb retransmissions en streaming però sense públic.

El Cicle de Blues & Boogie que organitza el Centre Cultural Collblanc - La Torrassa de L'Hospitalet continua en marxa però sense públic per a adaptar-se a les últimes mesures adoptades per la Generalitat de Catalunya per a evitar la propagació de la pandèmia de la Covid-19. Els concerts es traslladen al Centre Cultural i es retransmetran en streaming. El primer d'ells es celebrarà el divendres 6 de novembre, amb la presentació del projecte “Aires de Tormenta”, un llibre de relats de gènere negre històric escrits per Manuel López Poy, amb una banda sonora composta per Blas Picón, que actuarà acompanyat per Mario Cobo, productor del disc, Oscar Rabadán, Xavi Ruiz i Jake Klamburg.

L'endemà, el Centre Cultural, situat en el número 87 del carrer Mare de Déu dels Desemparats, acull el concert inicialment previst a l’Auditori Barrades, amb el pianista britànic Mike Sánchez presentant el seu nou disc “12 original scorchers”. El divendres 13 serà el torn de la col·laboració hispano-francesa de Víctor Puertas & Max Genouel, per a presentar el seu disc “Recording Session”. El divendres 20 arribarà l'espectacle de la soulwoman Gisele Jackson & The Shu Shu’s, i el següent divendres dia 27 està prevista l'actuació de la banda britànica Jawbone.

L'acte final d'aquesta quinzena edició del Cicle de Blues & Boogie de L'Hospitalet serà el tradicional Boogie Woogie Jubilee, la festa dels pianos que se celebrarà el dissabte 2 de novembre. En aquesta ocasió es trasllada des de l'Auditori Barrades al Centre Cultural Collblanc-La Torrassa, on acollirem l'actuació de grans virtuosos europeus com Frank Muschalle, Paddy Milner i Lluís Coloma Trío.

Les activitats músico-educatives dirigides al públic infantil a càrrec de Joan Pau Cumellas, Manuel López Poy i David Giorcelli queden suspeses.

Totes aquestes activitats i les seves respectives condicions i horaris, estan sotmeses als possibles canvis que dictin les mesures restrictives que es puguin adoptar en el futur per a regular l'expansió de la pandèmia Covid-19, tant al nostre país com als països d'origen de les bandes que integren el cartell d'aquest Cicle de Blues & Boogie.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400