Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Joan Morey. COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica

Veure imatge de COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica. Joan Morey, 2018 (nova finestra)
Data: 10 de gener de 2019
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
L’obra de Joan Morey critica però també encarna un dels aspectes més espinosos i transcendentals de la consciència i el comportament humans: la manera en què ens relacionem amb els altres, sigui com a oprimits o com a opressors. És com si el to fosc i ominós del seu treball respongués a aquesta preocupació central per l’autoritat i l’exercici del poder. Com si, fins a cert punt, es limités a mostrar el reflex de la història universal, que es caracteritza pel domini, l’explotació i les desigualtats. Malgrat tot, també suggereix que és precisament a través del ‘pervers’ col·lapse de la severitat amb la sensualitat, de la realitat amb la imaginació i del desig amb la degradació que és possible  —en circumstàncies excepcionals— extreure llum de tanta foscor.

Observacions
Performance a porta tancada i accés restringit. Aforament limitat. La performance és exclusivament per a públic adult i, a causa de l’entorn arquitectònic, no és apta per a persones amb mobilitat o visibilitat reduïda. L’accés a la performance està subjecte a normes de protocol, entre elles el codi de vestuari i l’acceptació per escrit de condicions per a l’assistència. Fins i tot havent rebut confirmació i complint de manera correcta el protocol d’assistència indicat, l’artista, el Centre d’Art Contemporani de Barcelona - Fabra i Coats i el Centre d’Art Tecla Sala es reserven el dret d’admissió. En la confirmació d’assistència es facilitaran tots els detalls organitzatius.

Si està interessat/da a assistir a la performance COL·LAPSE. Màquina esquizofrènica pot sol·licitar plaça a través del formulari d’inscripció.

INSCRIPCIÓ: properament
-
#joanmorey
#expoteclasala
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400