Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Clàssics a la Torrassa
Quatre + 1 en trio

Organitzen: CCCT, Auditori la Torrassa i l’escola de Músics i JPC
Data: 9 de març de 2018
Hora: a les 20 hores
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

A  l'Auditori la Torrassa gaudireu del concert de música clàssica que interpretarà la formació de cambra Quatre+1 en Trio. Aquest trio de vent està format per Maria Bachs (flauta travessera), Enric Tudela (oboè) i Rosa Mª Cases (fagot).

Quatre+1 en Trio sorgeix del Quintet Quatre+1, una formació jove que es va fundar el 2015 amb l’objectiu de transmetre la seva passió per la música. El seu segell d’identitat ve marcat per la música clàssica, però s’atreveixen amb altres estils com el jazz, el ballet, els contes infantils i el teatre. La seva intenció és fer més proper un grup poc habitual en les sales de concert. Per això creen un repertori propi, arrangen obres d‘orquestra o bé d’altres formacions i les adapten al trio donant sempre un toc d’originalitat.

Amb aquesta programació estable de concerts, el Centre Cultural Collblanc - la Torrassa juntament amb l’Auditori la Torrassa i l’escola de Músics i JPC, volen oferir al barri una programació musical de qualitat, de petit format i d’assistència LLIURE i GRATUÏTA, per tal de popularitzar i difondre aquesta música.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400