Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

Exposició d’Alberto Gil Cásedas a la galeria Nogueras Blanchard

del 4 al 21 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Galeria Nogueras Blanchard (c. d'Isaac Peral, 7)
La Galeria Nogueras Blanchard exposa l’obra de l’artista Alberto Gil Cásedas. Les peces de la mostra PW6 AA Prueba de Leucofobia: Blanco sobre blanco omplen l’espai expositiu i acompanyen al visitant en l’exploració del llenç en blanc i del pigment blanc, tant pel que fa als significats conceptuals com en la seva materialitat.

El llenç en blanc, com la pàgina en blanc, és un espai que acull les infinites possibilitats del pensament que encara no ha pres una forma concreta, representa l’espai buit al qual s’enfronta qualsevol artista en el moment de la creació.

El blanc és un color que, generalment, no ens distreu, no ens interpel•la, és el color del silenci, del neutre. Però les subtils intervencions sobre les teles i les utilitzacions del pigment blanc mostren que aquesta premissa no és del tot certa. El blanc està ple de grisos, de matisos, de modulacions acríliques.

L'exposició forma part d’Art Nou una iniciativa de l’associació de galeries Art Barcelona per donar veu a joves artistes, amb l’objectiu d’impulsar la creació emergent.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400